Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Epicrates cenchria cenchria,morelia,p.rombowy

Epicrates cenchria cenchria,morelia,p.rombowy

Mam pytanie w jakich cenach sa epicrates cenchria cenchria (brazylijski),pyton zielony i rombowy?Prosze posiadaczy tych wezy o podzielenie sie wrazeniami z chodowli tych wezy,klopotow z nia ich agresywnosci itp.p.s.czy ktos trzyma teczowke z constrictorem czy raczej jest to niewskazane?

Re: Epicrates cenchria cenchria,morelia,p.rombowy

Epicrates c.c. to wydatek rzedu 500-600 pln (zalezy od urody)
    Morelia viridis to wydatek rzedu 1300 pln
    Morelia spilota zalezy od podgatunku ale ceny zaczynaja sie od 400 pln w gore

Z wymienionych wezy mialem Morelie spilota variegata, waz ladny, spokojny, ja z moim mialem b. duze problemy z jedzeniem tzn on wogole nie jadl. Z tego co slyszalem u nowego wlasciciela rowniez nie je, nie jestem jednostka ktora miala problemy z tym wezem, ale gdy sie uda zdobyc jedzace osobniki to sa warte poswiecenia i hodowli.

e.c.c. juz od 350 mozna kupic jest lagodna i latwa w hodowli. polecam

tęczówki zobacz na biofilu, co do morelia spilota to zależnie od gatunku ale piękna mcdowelli (nie wiem czy dobrze pisze) kosztowała u Łukasza Wysockiego 500/600 zł i myśle że jest warta tych pieniędzy naprawde piękny wąż i sam sie szykuje na zakup takiego

wg mnie najladniejszym wezem z tych wszystkich jest Morelia spilotes, poniewaz sam taka mam),rzeczywsicie liczy sie podgatunek,ja sam jestem posiadaczem, M.s.cheynei(jungle carpet python),kosztuje w granicach 1000PLN(z papierami).Warto!

E.c.c. za 550zł u adsnake'a Polecam! Ceny reszty wezy tak jak poprzednicy pisali...

Również jestem w posiadaniu cenchrii od Adriana i jestem z niej bardzo zadowolony

Uprawnienia umieszczania postów