Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: wąż

Re: Zdecydowałem sie na.....

M.I.R.A.S. jakby jeszcze chcieli ludzie patyczaki kupowac.... ;-)

Re: wąż

Zgadzam sie z Goblinem mało kto kupuje patyczaki

Pozdrawiam

M.I.R.A.S.
    Guest

Heh ale sklepy biorą....

TylerPL
    Guest

Niezły biznes na takich patykach zrobisz.... za 12 lat kupisz samiczkę temu wężowi, a za 20 lat będziesz promocyjnie takim debilom jak ty (bo kto wyda 20 000$ na węża) malutkie wężyki za skromne 10 000$... Hm.... może sam założe taki biznes.... :P

P.S. Z tym debilem to był żart i proszę nie bierz tego do siebie...

Nie no teraz se tak pomyślałem głębiej zarobić na patyczakach 22 000$ <hahaha> większej bzdury niesłyszałem

M.I.R.A.S.
    Guest

A zobaczycie udowodnie wam , za 10 lat na tym forum bede sie chwalił fotkami mojego węża!!

Chłopie niemów co bedziesz robić za 10 lat bo niewiesz czy cie jutro szlag nietrafi... ;-) czego ci nieżycze

M.I.R.A.S.
    Guest

Dobra ok . zakończmy rozmowe. Znajde jakieś inne źródło dochodów ... ;P

FINITO TEMAT ZAMKNIĘTY !!!!

TylerPL
    Guest

A może nielegalny handel i przemyt chusteczek higienicznych z rosji? To był by dopiero zarobek... po 2 tyg mógł byś się wozić Porsche Carrera... a po miesiącu jak rozkręciasz "biznes" o papier toaletowy będziesz sobie kupował 1 takiego węża dziennie... :P Pewnie teraz się śmiejesie i myślicie że jestem debilem pisząc takiego posta (nie, tak naprawde jestem z mat-fizu), ale nikt nie docenia wartości chusteczek i papieru toaletowego. A przecież każdy z tego korzysta!!! To będzie interes stulecia!!! Wkręcaj się szybko...

P.S. Żeby nikt nie powiedział że pisze nie na temat to powiem że za tydzień w Szreku będą mieli małe Regiuski... Takie małe słodkie maleństwa... Jednego z nich kupię...

Uprawnienia umieszczania postów