-
Cd. POMOCY(boa)
Wężą już się nie da uratować.Zostało mu tylko kilka godzin życia.Teraz będę szykował wyjazd do tego dzieciaka.Niedość że wąż miał bardzo groźną chorobe skóry to ciężko oddychał.
-
Re: Cd. POMOCY(boa)
Wrrrr............. :/ takiego co doprowadził go do takiego stanu to tylko nazwać antyterrarystą a nie terrarystą :/ masakra :/
"...Teraz będę szykował wyjazd do tego dzieciaka..."
To ile on miał lat bo jak ty masz 16 i nazywasz go dzieciakiem to ile on ma lat ??:O 10 ??
-
-
współczuje nic dodać nic ująć
-
I co teraz z nim zrobić???
-
15 lat ..... niech go ku*** dostane w swoje łapy..... szkoda węza..... jak można do takiego stanu go doprowadzic :/ wrrrr...... ale mam nerwy......
-
On wogóle nie ma pojęcia o wężąch.Powiedział "wąż je i się rusza więc jest 100% zdrowy".On też będzie jadł przez rurke i się ruszał, będzie 100% zdrowy(gdybym miał prawko....a tak to będę chyba musiał załatwić to przez rodziców)
-
NoOo jakbyś miał prawko mógłbyś pomnie wpaśc chętnie bym sie z nim pobawił :/ jak można tak zaniedbać węza.... masakra....
-
współczuje
-
Spokojnie spokojnie!
Ja rozumiem, ze jestes wsciekly, sam bym na pewno byl, ale takie teksty jak "chce zeby mnie zapamietal", albo "chetnie bym sie z nim pobawil" albo "Niech go k.... dostane w swoje lapy" sa zenujace!!!
Jestescie terrarystami, zajmujecie sie z oddaniem swoimi wezmi, cokolwiek dosyc " elitarne" hobby, a z drugiej strony jak sie to czyta to mam wrazenie ze pisza te zdania zwykle dresiki. Pewnie nie macie zamiaru nikogo bic itp, pewnie sie skonczy na rozmowie i oddaniu kasy, ale mimo wszystko wypisywanie takich tekstow jest po prostu niestosowne i tworzy zly obraz terrarystow.
Uprawnienia umieszczania postów