-
Re: molurus i boa
i wlasnie sie zgadzam z toba dreex
wydaje mi sie dexiu ze ten przypadek zjedzenia regiusa przez boa i na odwrot zabardzo ci uderzyl do glowy
oczywiscie bez obrazy ;]
-
dreex popieram :-) zresztą juz wyzej o tym pisałem że można trzymać, jednak co do wypowiedzi osób teoretyków to pozostawiają sobie one wiele do życzenia....
redknee jak już widzisz wiecej osób pisalo możesz spokojnie te 2 węże trzymać bez żadnych problemów....
Pozdrawiam
Serpent
-
Dobra. Poddaję się. Może macie rację - za dużo teorii też nie jest dobre. Ale pomyślcie przez chwilę - kto chciałby mieszkać w pokoju z gorylem albo orangutanem :/ Bo w zasadzie to boa ma się do pytona tylko trochę bliżej niż człowiek do małpy człekokształtnej.
-
dexiu ma racje dlatego ja również uważam że nie powinno sie trzymać razem
-
dobra, zakonczmy ten temat
dzieki wielkie za wasze opinie na ten temat ale ja i tak nadal uwazam ze nie na lezy ciagle sie trzymac teorii
-
a ja będę bronił Dexia - w 100% się z nim zgadzam. to jakas zupełna głupota. to, że ktoś miał i mu pytonek nie znikł, nie oznacza, ze tak edzie zawsze. b. constrictor na pewno jest w stanie skusić sie na innego gada, na zdjęciach wydiać było wyraźnie, zę zjadł większego od siebie regiusa (wyglądał po tym jak szafa trzydrzwiowa, na dodatek po zrzuceniu z 3 piętra).
druga srpawa - jednak nieco inne warunki klimatyczne, zupełnie inny roczny cykl (no tak, zaraz bedzie, zę w tropikach jest praktycznie taka sama pogoda cały rok, ale jednak).
i jeszcze jedna sprawa - łączenie węza typowo naziemnego z nadrzewnym? jak urządzić terra, by odpowiadało obydwu?
aha - karmienie 3 węży w jednym terra? 2 jakoś jakoś.. ale 3, to już spory problem techniczny.
-
heh z karmieniem to zaden problem, karmi sie kazdego z wezy po kolei )
-
Dzięki Grochu. Jeden porządny obywatel się za mną wstawił. Thx
-
jak każdego po koleji? w jednym terra chcesz karmić po koleji 3 węże?
Uprawnienia umieszczania postów