-
Re: POMOCY(boa)
ale masz jego namiary chyba jeżeli mu kase wysyłałeś więc jaki problem :]
-
Namiary mam, mi się nie spieszy, wole poczekać i odwiedzić go raz a skutecznie.Czy to będzie dziś czy jutro to nie ma różnicy.Chce żeby mnie zapamiętał.
-
Zawszczel go cichaczem i zakop gdzieś w lesie, na pewno zapadnie mu to w pamięć, penisowi sadyście :|
Sam bym go skopał z satysfakcją :/
-
ten temat niestety sie nie zakonczyl.....waz wyladowal u mnie na umowie ze jak sie wyleczy to "cos" dostanie jej byly wlasciciel ode mnie za nia, teraz gdy waz juz jest praktycznie zdrowy (pomijajac blizny na ciele ktore zostana juz do konca zycia bo miala dosyc gleboka rane) Terrariko stwierdzil ze chce ja spowrotem a gdy nie chcialam jej oddac wyskoczyl mi z cena 300zl napiszcie co sadzicie na ten temat bo samo leczenie jej (lekarstwa ogrzewanie 24/h, telefony do weta i znajomych w jej sprawie oraz jej karmienie) troche mnie kosztowaly nie mowiac juz o nerwach....ja jestem w stanie mu dac za nia 50 zl + mloda zbozowke za jakis czas bo wlasnie zimuje weze (mysle ze to uczciwa propozycja liczac sie z tym ze gdy waz do mnie trafil mial zgnile luski od spodu, mase roztoczy, dziwnie matowe oko, kilka ran w tym jedna calkiem spora, dziwne luski czesc wyschnietych na calym ciele grzybica do tego bardzo smierdzial ciezko stwierdzic czym) Ja nie moge mu przemowic do rozsadku bo on uwaza ze jezeli dal za nia 600 zl to polowa tej sumy za weza w oplakanym stanie jest uczciwa .....moze jak przeczyta wasze wypowiedzi latwiej bedzie sie z nim dogadac.....dodam ze jak waz byl chory to chlopak rozmawial zupelnie inaczej
P.S chcialam jeszcze dodac ze waz nadal ma grzybice i leczenie jej nie jest jeszcze skonczone ale wyglada juz "normalnie" i je wiec mysle ze teraz juz all bedzie ok
-
aha zapomnialam dodac ze dostal juz ode mnie male terrarium na pajaka i 3cambridgei L2 i 2 albopilosy wiec mysle ze moja propozycja jest zajebiscie uczciwa
-
jak mam być szczery to ja bym go olał.... ty postarałas sie o zdrowie węza więc według mnie wąz powinien zostac u ciebie ... za zadne skarby nieoddawaj mu jej....
-
Nie oddam mu jej, ale chcialam byc fair jednak chyba sie nie da................
Uprawnienia umieszczania postów