Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: POMOCY(boa)

Re: POMOCY(boa)

Psalmopoeus jaka ona jest wielka ??

Ja wzielam dzisiaj tego drugiego boa w zamian za legwana i on jest w podobnym stanie ( przeziebiony bardzo leje mu sie z pyska i nosa wydzielina przypominajaca katar, podejrzewam nawet zapalenie pluc, poza tym wychodzony,bardzo slaby, ma na sobie armie roztoczy...) i w tej chwili wrocilam z Bochni z legwanem i boa bo poprzedni wlasciciel okazal sie na tyle ukladowy ze pozwolil mi sie zaopiekowac tym boaskiem....no coz trzymajcie kciuki oby cos z niego bylo aha i jeszcze jedno..... jakie sa w miare delikatne preparaty na roztocza ?? bo mysle ze silne by go w tym momencie wykonczyly..... za wszelkie rady z gory dziekuje

Ja dziś kupiłem ivomecyne.

Letaa i co będziesz robiła z Tym wężem, jest w Tarnowie jakiśdobry wet??Prosze napisz mi.Ja się jeszcze z nim nie dogadałem bo nie wierzy mi że wąż jest chory.Jutro chyba będe w tych okolicach i może jakoś się znim dogadam.

wąż ma pęcherze - takie z surowicą, oprócz tego ma ubytki w łuskach - martwe i ma pomaranczowo rózowy brzuch - jak uważasz że to nie są oznaki choroby to się poprostu ośmieszasz, a robisz to skutecznie, nawet w profilu masz zabawnie: pyton krulewski czy ptasznik Kędzieżawy

zamiast zwierząt kup w słownik ortograficzny, wyjdzie to na dobre tylko zwierzakom

PS Psalmopoeus odezwij sie na gg, ivermektyna na roztocza jest ok a o antybiotyku ci napisze

Ten ***** mnie zablokował na gg.I TYLE z nim się dogadałęm.Nie popuszcze mu tego.Nie dziś nie jutro to za rok i dorwe matoła.

Rhodan2000
    Guest

na grzybice pomaga kapiel w mangan kalium, nadmanganian potasu, uwazaj by nie zanurzyc pyska weza, zastosuj dawke jak dla dziecka,

Jednak to nie jest grzybica :wąż ma pęcherze - takie z surowicą, oprócz tego ma ubytki w łuskach - martwe i ma pomaranczowo rózowy brzuch

Na boa oszczędzałem sobie bardzo długo, jak zdechnie to nie będzie mi szkoda dać jakiemuś dresowi pare złoty żeby ustawił tego terrariko(napwno zapamięta to bardzo długo)Nie odpowiada na wiadomość i sms'y i blokuje mnie na gg.

Uprawnienia umieszczania postów