-
Re: POMOCY(boa)
Skąd ja mogłem wiedzieć co to będzie...Może uda mi się wyleczyć tego wężaSzkoda mi go.
A co zrobić z tym : ma łuski jakby napomopwane powietrzem lub wodą.Jak leczyć grzybice.Dziś zabiłem z 1000 małych czarnych robaczków wypełnionych krwią(jeszcze troche zostało pod łuskami).Prosze o szybką odpowiedz.I co używać do leczenia.Dzwoniłem do weta i powiedział żebym podał nazwy tych leków a on mi je sprowadzi.
-
To miała byś zdrowa 3 letnia samica ale niestety tak nie jest:/
-
A od kogo to kupiłeś? Możesz dochodzić swoich praw- jeżeli niewiedziałeś co to będzie i wcisnęli ci kit że jest zdrowa to tym bardziej trzeba skopać dupę sprzedawcy.
-
Tak to się napewno nie skończy.Zna ktoś bardzo dobrego weta w Krakowie??Prosze.
-
Jak jestes z Krakowa, to zadzwon do Sulkowskiego ( wlasciciel Biofila) on hoduje weze i sprzedaje od wielu wielu lat! Jak Ci sam nie poradzi, to mysle ze bedzie wiedzial do kogo sie udac. Wejdz na www.biofil.pl do dzialu kontakt i w poniedzialek zadzwon! Jesli bedzie w sklepie wtedy to Ci powinien pomoc.
-
Nie jestem z Krakowa, do Krakowa mam 120km.I dlatego potrzebuje dokładnych danych do dobrego weta który zna się na rzeczy.
-
Mieszka ktoś w Bochni(z tamtąd jest ten gość).Gościu nie odpowiada co z nim zrobić??
-
jak nieodpowiadam popatrz na gg i niepisz jak nic niewiesz ten koleśtaką bajere puszcza że hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!wąż je, jest ruchliwy są jakieś onaki na choroby nic po wężu niewidać a koles muwi mi jeszcze żebym mu dał część pająków i ile warta jest dorosła rosea?, fascjatum l5-6, chroma l6-7 stary zdychający samiec genikulaty i stary samiec wagansa w tym zagrzybione akwarium i fanbox jest warte 500zł?? ja za węża dałem 600zł w sklpie zoologicznym w sączu dwa miechy temu i nic się za ten czas niezmieniło.
-
Terrariko doprowadzić węza do takiego stanu....... to grzech !! powinieneś sie wstydzi ;-)
-
Tak to zobaczymy co powie wet z Krakowa.pppppppp miał to samo u swoich węży jeden padł a za leczenie drugiego zapłacił 300zł.Wąż ma też bardzo dużo czrnych robaczków którw wypijają mu kred.Dziś zabiłem ich kilka set i dużo więcej jeszcze ich zostało.Jak się nie znasz to nie pisz.Podaj wymiary pająków i niech napiszą Ci co się znają ile warte są te pająki.samiec geni jest 3 miechy po wyl a vagansa 3 tyg po wyl.Ja dałem takie pająki jak pisałem a Ty napisałeś że samica jest zdrowa i ma 3 lata.
Uprawnienia umieszczania postów