-
POMOCY(boa)
Właśnie kupiłem boa i jest w opłakanym stanie, ma: grzybice(czarne martwe łuski), dużo ran, jedno jest jakieś dziwne(szkliste),pare łusek ma tak jakby napompowanych powietrzem.Kupiłem ją od tego gościa co ma w zamienie ogłoszenie.Co robić....Prosze o szybką odpowiedz.
-
Re: POMOCY(boa)
Co robic z takiego opisu tych ran to wiele nie wyniika pozatym ze waz jest w opłakanym stanie?? Jedyne co mozesz zrobic to dać foty tego weza , isć z nim do wtererynarza który zna sie na gadach a najważnijsze pogadać z tym kolesiem co ci takie cos sprzedał
-
i nie pakuj do terra gdzie masz drugiego węża bo może jeszcze ma jakieś ukryte chorubska !! i może zarazić!!
-
Ma troche martwych czrniejących łusek.Jutro niedziela i nie mam gdzie z nim jechać.
-
za ile go kupiłes ?:Pbo to masakryczne sprzedawać zwierzaki w takim stanie wogule doprowadzac je do takiego stanu...
-
-
-
-
jaki to boa i ze za taka cene w tym stanie
-
Terrarium sterylne, dobrze wentylowane, temperatura wyższa niż normalnie o około 3 - 5 stopni. Przecieranie skóry roztworem nadmanganianu potasu w celach dezynfekcyjnych i koniecznie wet, który zaaplikuje zastrzyki ze środkiem grzybobójczym. Leczenie trudne długotrwałe i rokowania niezbyt pewne. Swoją drogą co ty kupiłeś za aż 500 zł.
Uprawnienia umieszczania postów