-
terra dla ponczosznika
czy cos takiego moze slurzyc ponczosznikowi lecz to dopiero poczatek no i foty zlej kopi bo z telefonu
-
Re: terra dla ponczosznika
-
-
-
no widac akwarium jakie są wymiary?
-
no wymiary to dlugosc 190cm szerokosc 40 cm i wysokosc 48cm ale to tymczasowe terra bo sie wyprowadzam niedlugo i chce spore zrobic terra bo chce chodowac wiecej tych wezy bo sa super i jak by ktos mial na spyl z checia bym kupil po 10 pazdziernika
-
Coguar, akwa różni się od terra zasadniczo
Chodzi o system wentylacji, którego w akwarium brakuje. W terra występują 2 otwory wentylacyjne i zakryty sufit, co zapobiega nadmiernej utracie ciepła. W akwa stracisz dużo energii na ogrzanie wnętrza, a poza tym nie jest ono przystosowane do hodowli węży i dlatego nie powinno się ich trzymać w akwariach. Najlepiej przerób akwarium na terrarium. Poczytaj trochę o tym na snakes.pl w dziale terrarium.
narazie
-
xav_setherial chodzi o to ze niedlugo sie przeprowadzam i dla tego nie chcialem robic zadnego terrarium i dlatego taki post na tym forum czy jak na razie cos takiego mu styknie
-
tak.....narazie jest oki........a wymiar jest duzy..........mysle,ze spokojnie sie tam przetrzymaja az zrobisz dobre terra z wentylacja...........tylko ja bym tam dała jeszcze cos do wspinania...........moje ponczoszniki bardzo sie lubia wspinac........a mam sztuczne roslinki na przyssawki,ciagle tam siedza,ale mozna tez jakis korzen lub galąż wstawic.........chyba widzialam tez basen to dobrze........jesli nie beda mialy jakiejs ciemnej kryjowki zakopia sie w podlozu
powodzenia
Uprawnienia umieszczania postów