Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 72 z 72

Wątek: w TVNie zabili weza

Re: w TVNie zabili weza

piotr ma racje
    a na ten opis (streszczenie) ku....ca mnie bierze mimo iz nie widzialem tego zdazenia

Re: w TVNie zabili weza

nie ogladam tv i dowiedzialem sie o tym od kumpla ktory mowil abym zajrzal na forum .... i mysle ze antyreklama moze cos zdziala a przynajmniej dzieki takim akcja zacznie cos switac ludziom w glowach ze jeszcze istnieje cos takiego jak ochrona tego co zyje i ich praw
    p.s. wkoncu jestesmy homo sapiens sapiens a wiec nie zachowujmy sie jak zwierzeta i jedzmy z rozsadkiem to co nam jest dane ...
    p.s.2 ch starego pijaka z hivem w dupe temu spadalonemu kenowi czu jak mu tam .. nie czaje czlowieka moze trzeba by go poprostu poznac ale z tego co sie domyslam jest kompletnym imbecylem i nie warto go poznawac (rzadza slawy skoro wystepuje w roznych r show)
    ps3 szczescie w nieszczesciu jest takie ze jesli da sie to odpowiednio rozglosnic to ludzie moga dostrzec wiele rzeczy, albo i nie(juz nie chodzi mi o zasrany tvn tylko o sprawy glebsze zwiazane z przyroda) ale to tylko zalezy od odbioru ludziskow . nie mowie ze to popieram bo mysle ze to jest glupota ludzka.... (dla mnie-ten waz jest symbolem ginacej powoli przyrody, zastanowcie sie nad tym)
    moze pomyslicie ze to co powiedzialem na koncu jest bardzo gorno lotne i glupim gadaniem i takie tam ale takie niestety jest moje zdanie

ale sie rozpisalem :P .... nara pozdrowienia

Uprawnienia umieszczania postów