Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 72

Wątek: w TVNie zabili weza

Re: w TVNie zabili weza

A ja zamiast na 2 lata pierdla, zamknalbym go w jednej klatce z doroslym siatkowym. Ciekawe, czy bylby taki cfaniak, jakby wezyk zrobil z niego origami

Gerald ale tu mieli powód niby :/ wąż zabity w celach konsumpcji... najwyżej dostaną te 25 grzywny a nawet gdyby 2500 to dla nich i tak nic.

To "zjeść" to było tam mniej ważne.... pozatym zabili go w bardzo niehumanitarny sposób.... świnki szybko umierają...

Ja napsałem już maile do paru wazniaków z KRRiT oraz coś w stylu niepochamowanego opieprzu do TVN:P

zapomnieliscie że wąż jest chroniony, niezaleznie czy jest ich tam dużo czy nie.
    A tak w ogole to nie dzialo się to w Polsce więc nie podlegają naszemu prawu??

Ogladaliscie TVN ten frajer ken wlasnie odszedl z programu, ale to troche kur.. za puzno. I jak to powiedzial chcial pokazac ze "nie ma juz kenia tylko jest lukasz" zrobil to tylko po to zeby zmienic swoj pieprzony wizerunek

NoOOo wśród terrarystów se zapewne wyrobił wspaniały wizerunek teraz jak jakis terrarysta go bedzie na ulicy mijac to mu powinien napluć w twarz albo co tam uważa za stosowne :] chociaz zapewne każdy kto by sie oważył wdupił by temu głąbowi......

!!!!!!!!!!Znalazłem opis Kena na stronie i jjest tam taki tekst !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Na wyspie brakować mu będzie rodziny, przyjaciół i ukochanego zwierzaka, LEGWANA ZIELONEGO - LEONA"

Jak to przeczytałem to w morde jeża, myślałem że normalnie pękne z wściekłości.

heh, chcialam powiedziec ze pan kenio jest terrarysta, posiada legwana zielonego

Nie no :/:/ dawac no tego legusia zrobimy zupe z legwana :] nie no zartuje a tak na poważnie gdyby zajmował się głębiej terrarystyką to raczej by niezabił tego węza :] bo ja tu można porównychwac zabicie węza do zabicia kury ?? chyba zaden człowiek powiązany choć minimalnie z terrarystyką tak by niepowiedział ??

Uprawnienia umieszczania postów