-
Re: w TVNie zabili weza
niestety my tu nic nie poradzimy :/ ale moze jakaś organizacja np. PST lub salamndra coś wskurają ale w to i tak wątpie:/
szkoda siatki :[
a że by się potruli i po chorowali na jakąś salmonelle by się im odechciało jesc węzy jestem ciekaw na ile by im starczyła ta szaleta którą zbudowali :P albo że by się nabawili jakiejś innej choroby
jeśli ktoś będzie coś pisał moze liczyć na mój głos!!
-
Też oglądałam. Ale oni go zabili po to zeby zjeść. Taksamo moglib zabić kure czy inne zwierze. A na wyspie gdzie jest program kręcony pytony są bardzo pospolite.
-
maile poszly do salamandry, pst, tvp,ministerstwa Ochrony Srodowiska, a Kena to ja kurwe ubije jak spotkam, i az zle mi sie robi jak o tym pomysle ale sprawi mi to niezmierna przyjemnosc.
-
aaa... i piszcie do nich maile... im wiecej tyw wieksza szansa na odzew.. szczegolnie do salamandry , pst no i TVP..
-
Ja jutro osobiście złożę powiadomienie o popełnieniu przestępstwa w prokuraturze rejonowej w-wa mokotów już ją napisałem a z tego co wiem to PST też złoży takowe i TOZ bo z nimi też rozmawiałem osobiście i z prokuraturą (rzecznikiem prokuratury okręgowej) .W Salamandrze byli zdziwieni ale powiedziałem że jeżeli mogą nachodzić ludzi w ich domach to tym bardziej powinni zająć się tą sprawą.Tak się wku...........łem że nie odpuszczę.A zapomniałbym - rozmawiałem z TVN i powiedziałem o złożeniu zawiadomienia to powiedzieli że to moje prawo a oni powiadomią przełożonych.
Może coś to da.
-
Czy ktoś z was się oriętuje czy coś da jeśli złoży się kilka doniesień?
Jeśli tak to też mogę złożyć.
Iibell podeślij mi wzór jeśli możesz: furtak@poczta.fm
pozdrawiam
-
Ej ludzie to wy nie wiecie że Ken hoduje lega?!
-
Ech. Nie będę się wypowiadał bo wszystko już było powiedziane. Po prostu stereotypy i bezmózgowie uczestników :/ ((
-
Za zabicie [zwierzęcia] bez powodu lub nie humanitarnie zabicie (szczegóły na stronie TOZ-u) zwierzęcia przysługuje od 25 do 2500 zł kary grzywny, lub od 2 miesięcy do 2 lat pozbawienia wolności.
Ehh....no comments
-
jak to ogladałem to serce mi sie krajało :/
utne łeb temu zoofilowi z bigbradera!
Uprawnienia umieszczania postów