Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 72

Wątek: w TVNie zabili weza

MichalDD
    Guest

Re: w TVNie zabili weza

Tak, calkiem serio.
    Sa granice, ktorych sie nie powinno przekraczac. Akurat bardzo lubie weze, wiec mnie to bardzo poruszylo, ale tak jak mowilem - smierc tego zwierzecia byla zupelnie bez sensu, dla zabawy i pieniedzy i nie ma wielkiego znaczenia co to bylo za zwierze. Gosc go nie potrafil nawet szybko zabic, zostawil zwierze z przetraconym kregoslupem na piasku. Jezeli juz zabijamy zwierzeta w celu ich zjedzenia, to nie robmy z tego show, nie trzeba sie tym chwalic, bo to nic do chawlenia nie jest. Ci idioci, ktorzy uczestnicza w tym programie sa tam tylko i wylacznie dla kasy - jakby naprawde umierali z glodu, toby im pozal sie boze prowadzacy przyniosl kanapke.

Ciekawe co by ten idiota zrobil jakby mu ktos zlamal kregoslup i zostawil. Albo gdyby mu dali do zabicia kobre lub mambe.

W nastepnym show beda zabijac ludzi?

Ah nszkoda gadać............ może że jest na CITES to spox ale jak go kupili to mogli jush robić z nim co chcieli to była ich sprawa tyle że oni pokazali to w TV a teraz to jush tesh jest nasza sprawa :]

Ale takim chamom się nic nie da zrobić oprócz dac wpieprz,..... w przeciwieństwie do tej sytuacji..... pozatym to jest telewizja! Taki program moze wzbudzać sadyzm w stosunku do zwierząt u telewidzów! Bardzo negatywnie kształtuje poczucie odpowiedzialności za ochronę środowiska u najmlodszych telewidzów! i w ogóle tyle można argumentów sobie ubzdurac....:P

no tu sę zgadzam z Tobą MichalDD w zupłeności... tylko że większość "ale" ma tu znaczenie typowo przeciw temu że zabitym zwierzęciem był właśnie wąż a nie coś innego. A w to jak zabijali to nie wnikam bo nie oglądałem.

AGAM niemasz czego żałowac że nieoglądałeś !! Ken ta ciota wzioł i walnął raz i nietrafił celnie zapewne przetrącił mu kręgosłup ale zaraz walnął drugi raz i poszło było straszne nie no jakbym tam był to bym tą tepom kobite która mówiła "ogłusz go" sam ogłuszył tym toporem...........

Co za idiotyczny program!!!!normalnie sie wk....!!powinni zdjac go z anteny!!!

Piekny program , naprade piękny, Brak słów na tych cymbałów...

Do sondu z nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a majlepiej ten program który jest producentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

właśnie wruciłem ze sklepu byłem po bułeczki do szkoły i tak zpojżałem na gazety i co i w Fakcie już tesz to jest na pierwszej stronie zdjęcie jak ten cymbał trzyma siekiere nad wężem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skandal!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba im do dupy nakopać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stary obrub im dupsko żeby jakąś grzywne ponieśli za to bo to już jest przesada takiego pięknego pytona zabić kurde nie mają owoców tam czy co wkużyli mnie i to napewno nie jest koniec zabijania na tej wyspie czeeba to załatwić cze

POZDRAWIAM WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW WĘŻY I ZWIEŻĄT TERRARYSTYCZNYCH

Uprawnienia umieszczania postów