Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: w TVNie zabili weza

MichalDD
    Guest

w TVNie zabili weza

Witam!

Wlasnie widzialem jak w TVNie gosc zatlukl weza siekiera - prawdopodbnie byl to pyton siatkowy. Program "Wyspa Robinsonow" czy cos w tym rodzaju. Teraz beda go jesc.

Czy ktos mi moze doradzic, jak tym sk..synom uprzykrzyc zycie? Podac ich do sadu, Towarzystwo Przyjaciol Zwierzat, czy cos innego?

Re: w TVNie zabili weza

tez to ogladałem !! Kurcze oni nie wiedza ze istnieje takie forum gdzie mozna sprzedac takiego pieknego węza! Dał bym im 200 stówki i by mieli zarcia do konca programu!

MichalDD
    Guest

Mnie to nie smieszy. Zabili zwierze zupelnie bez powodu, dla zabawy i uciechy idiotow ogladajacych i bioracych udzial w tym programie.

dokładnie, nie oglądam takich ale to pewnie nie jest polski program? bo jak polski to było by łatwiej coś wykombinowac

Mimi. Polski Polski i zabijał siatke Ken z BigBrothera tak ten sam co zapinał Frtye w dżakuzji :/:/ dorwe tą zakałe społeczeństwa i mende społeczną kiedyś........

Hmmm starczy złożyć doniesienie do prokuratury że TVN emituje program w którym znęcają się nad zwierzętami ku oglondalności widzów....
    Ale to TVN się dostanie w dupe za to ze pokazują to w telewizji a nie tym co ten program tworzą.

Hehe prowadzi go Hubert Urbański ......... Hyhyhyhy może cos szło zorganizowac jakąś deklaracje itp ?? podpisów by się znalazło mnóstwo jakby były jakies potrzebne :]

Polski program? świetnie, na nich też można w takim razie złozyć... tylko ktomu by sie chciało napisac jakies pisemko?....:/
    Sorry za tyle postów ale jakoś rztrepany dziś jestem.

MichalDD
    Guest

Ja napisze, jak mi ktos doradzi jak to zrobic. Nie jestem prawnikiem.
    W miedzyczasie pogadam ze znajomymi z gazet.

IiIIii bardzoooOOo dobrze powinny za to polecieć głowy :]

Uprawnienia umieszczania postów