-
w TVNie zabili weza
Witam!
Wlasnie widzialem jak w TVNie gosc zatlukl weza siekiera - prawdopodbnie byl to pyton siatkowy. Program "Wyspa Robinsonow" czy cos w tym rodzaju. Teraz beda go jesc.
Czy ktos mi moze doradzic, jak tym sk..synom uprzykrzyc zycie? Podac ich do sadu, Towarzystwo Przyjaciol Zwierzat, czy cos innego?
-
Re: w TVNie zabili weza
tez to ogladałem !! Kurcze oni nie wiedza ze istnieje takie forum gdzie mozna sprzedac takiego pieknego węza! Dał bym im 200 stówki i by mieli zarcia do konca programu!
-
Mnie to nie smieszy. Zabili zwierze zupelnie bez powodu, dla zabawy i uciechy idiotow ogladajacych i bioracych udzial w tym programie.
-
dokładnie, nie oglądam takich ale to pewnie nie jest polski program? bo jak polski to było by łatwiej coś wykombinowac
-
Mimi. Polski Polski i zabijał siatke Ken z BigBrothera tak ten sam co zapinał Frtye w dżakuzji :/:/ dorwe tą zakałe społeczeństwa i mende społeczną kiedyś........
-
Hmmm starczy złożyć doniesienie do prokuratury że TVN emituje program w którym znęcają się nad zwierzętami ku oglondalności widzów....
Ale to TVN się dostanie w dupe za to ze pokazują to w telewizji a nie tym co ten program tworzą.
-
Hehe prowadzi go Hubert Urbański ......... Hyhyhyhy może cos szło zorganizowac jakąś deklaracje itp ?? podpisów by się znalazło mnóstwo jakby były jakies potrzebne :]
-
Polski program? świetnie, na nich też można w takim razie złozyć... tylko ktomu by sie chciało napisac jakies pisemko?....:/
Sorry za tyle postów ale jakoś rztrepany dziś jestem.
-
Ja napisze, jak mi ktos doradzi jak to zrobic. Nie jestem prawnikiem.
W miedzyczasie pogadam ze znajomymi z gazet.
-
IiIIii bardzoooOOo dobrze powinny za to polecieć głowy :]
Uprawnienia umieszczania postów