Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: w TVNie zabili weza

Marcin .P
    Guest

Re: w TVNie zabili weza

niestety my tu nic nie poradzimy :/ ale moze jakaś organizacja np. PST lub salamndra coś wskurają ale w to i tak wątpie:/

szkoda siatki :[

a że by się potruli i po chorowali na jakąś salmonelle by się im odechciało jesc węzy jestem ciekaw na ile by im starczyła ta szaleta którą zbudowali :P albo że by się nabawili jakiejś innej choroby

jeśli ktoś będzie coś pisał moze liczyć na mój głos!!

Też oglądałam. Ale oni go zabili po to zeby zjeść. Taksamo moglib zabić kure czy inne zwierze. A na wyspie gdzie jest program kręcony pytony są bardzo pospolite.

maile poszly do salamandry, pst, tvp,ministerstwa Ochrony Srodowiska, a Kena to ja kurwe ubije jak spotkam, i az zle mi sie robi jak o tym pomysle ale sprawi mi to niezmierna przyjemnosc.

aaa... i piszcie do nich maile... im wiecej tyw wieksza szansa na odzew.. szczegolnie do salamandry , pst no i TVP..

Ja jutro osobiście złożę powiadomienie o popełnieniu przestępstwa w prokuraturze rejonowej w-wa mokotów już ją napisałem a z tego co wiem to PST też złoży takowe i TOZ bo z nimi też rozmawiałem osobiście i z prokuraturą (rzecznikiem prokuratury okręgowej) .W Salamandrze byli zdziwieni ale powiedziałem że jeżeli mogą nachodzić ludzi w ich domach to tym bardziej powinni zająć się tą sprawą.Tak się wku...........łem że nie odpuszczę.A zapomniałbym - rozmawiałem z TVN i powiedziałem o złożeniu zawiadomienia to powiedzieli że to moje prawo a oni powiadomią przełożonych.
    Może coś to da.

Czy ktoś z was się oriętuje czy coś da jeśli złoży się kilka doniesień?
    Jeśli tak to też mogę złożyć.
    Iibell podeślij mi wzór jeśli możesz: furtak@poczta.fm
    pozdrawiam

Ej ludzie to wy nie wiecie że Ken hoduje lega?!

Ech. Nie będę się wypowiadał bo wszystko już było powiedziane. Po prostu stereotypy i bezmózgowie uczestników :/ ((

Za zabicie [zwierzęcia] bez powodu lub nie humanitarnie zabicie (szczegóły na stronie TOZ-u) zwierzęcia przysługuje od 25 do 2500 zł kary grzywny, lub od 2 miesięcy do 2 lat pozbawienia wolności.

Ehh....no comments

jak to ogladałem to serce mi sie krajało :/
    utne łeb temu zoofilowi z bigbradera!

Uprawnienia umieszczania postów