Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 72

Wątek: w TVNie zabili weza

Re: w TVNie zabili weza

mnie tylko ciekawi czy jakby kurczaki zabijali to byście protestowali..... mięso jest mięso z weża czy z kury czy z ryby.... każde zwierze sie tak samo zabija....... tylko głupio ze oni sie tym chwalą i robią z tego czesć gry, zabawy, widowiska....

MichalDD
    Guest

Zrobilbym to sami, gdyby zabili na wizji, dla zabawy kurczaka, swinie, weza czy koze. Ten palant, ktory to zrobil powiedzial wczesniej, ze kury by nie zabil..

Właśnie o to chodzi ze się tym chwalą :/ i jak to Ken powiedział ?? CIężej byłoby mi zabić kure niż węza ..... jakos tak to leciało :]

Jeśli mówisz tak seryjnie to mogę wybadać jak takie coś ma wyglądac.

no za to nie mzoecie mieć pretensji że łatwiej by mu było zabić węża.... niektórzy na codzień zabiojaja węże - i to w Polsce właśnie bo sie ich boją więc to dla nich mała pestka.

jak byłem w górach to taka babcia do nas gadał że jak zobaczymy węża to mamy go tłuc patykiem bo nie ma co ryzykowac.... przytaknąłem i poszłem dalej bo cóż.... ja bym najchętniej nic nie zabijał prócz komarów

Ta, tylko kury nie ma w CITES. A poza tym gdzie kurze do weza.
    btw. wyslalem maila do Salamandry, moze nie cieszy sie tutaj duza popularnoscia, ale moze wreszcie sie wykaze

Tak ale zauważ ze polacy w wikszości są ludźmi cywilizowanymi i nie można porównywac nas do tych co sobie codziennie urządzają zabawy z wężami, a po drugie to przecierz oczywiste ze zjedzenie węża było rzeczą drugorzędną, chodziło o zabłyśnięcie przed telewidzami i urozmaicenie programu...

no własnie - gdzie kurze do weża albo raczej gdzie wężowi do kury...

oczywiście absolutnie nie popieram teo co tam zrobili. Tylko mnie wkurza że dla Was to co wasze jest takie święte a reszta się nie liczy... przykład - chamy łowią ryby na modliszke..... a pomyślał ktoś z Was o tym w kategorii chamy męczą biedne ryby?? Nie... bo rybki smai wcinacie a modliszki i weze pielęgnujecie w terrariach....

Uprawnienia umieszczania postów