-
Re: w TVNie zabili weza
mnie tylko ciekawi czy jakby kurczaki zabijali to byście protestowali..... mięso jest mięso z weża czy z kury czy z ryby.... każde zwierze sie tak samo zabija....... tylko głupio ze oni sie tym chwalą i robią z tego czesć gry, zabawy, widowiska....
-
Zrobilbym to sami, gdyby zabili na wizji, dla zabawy kurczaka, swinie, weza czy koze. Ten palant, ktory to zrobil powiedzial wczesniej, ze kury by nie zabil..
-
Właśnie o to chodzi ze się tym chwalą :/ i jak to Ken powiedział ?? CIężej byłoby mi zabić kure niż węza ..... jakos tak to leciało :]
-
Jeśli mówisz tak seryjnie to mogę wybadać jak takie coś ma wyglądac.
-
no za to nie mzoecie mieć pretensji że łatwiej by mu było zabić węża.... niektórzy na codzień zabiojaja węże - i to w Polsce właśnie bo sie ich boją więc to dla nich mała pestka.
-
jak byłem w górach to taka babcia do nas gadał że jak zobaczymy węża to mamy go tłuc patykiem bo nie ma co ryzykowac.... przytaknąłem i poszłem dalej bo cóż.... ja bym najchętniej nic nie zabijał prócz komarów
-
Ta, tylko kury nie ma w CITES. A poza tym gdzie kurze do weza.
btw. wyslalem maila do Salamandry, moze nie cieszy sie tutaj duza popularnoscia, ale moze wreszcie sie wykaze
-
Tak ale zauważ ze polacy w wikszości są ludźmi cywilizowanymi i nie można porównywac nas do tych co sobie codziennie urządzają zabawy z wężami, a po drugie to przecierz oczywiste ze zjedzenie węża było rzeczą drugorzędną, chodziło o zabłyśnięcie przed telewidzami i urozmaicenie programu...
-
no własnie - gdzie kurze do weża albo raczej gdzie wężowi do kury...
-
oczywiście absolutnie nie popieram teo co tam zrobili. Tylko mnie wkurza że dla Was to co wasze jest takie święte a reszta się nie liczy... przykład - chamy łowią ryby na modliszke..... a pomyślał ktoś z Was o tym w kategorii chamy męczą biedne ryby?? Nie... bo rybki smai wcinacie a modliszki i weze pielęgnujecie w terrariach....
Uprawnienia umieszczania postów