Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Zbożówka-PROBLEM

Zbożówka-PROBLEM

Siemka
    Mam zbozóowke od 4 dni .... a ona nonstop praktycznie siedzi zakopana ..... dzis byla w kryjowce to ja wyjąłlem i dalem jej cos do schrupania (osseska-zbozóweczka ma tylko 25cm) a ona nie zwraca na niego uwagi.... czemu?? ile te węże bedą sie zakopywać i ile moze wytrzymac bez jedzenia?? Jak cos jeszczewiecie ti piszcie...... i prosze nie wysylajcie mnie do FAQ!!
    Pozdro

Re: Zbożówka-PROBLEM

Nic dziwnego wąż jest jeszcze wystraszony musi sie oswoić z nowym pomnieszczeniem i dlatego tesh zapewne nieje nie bój sie wytrzymie bez jedzenia dosyć troche jak sie oswoi to powinna zjeśc no chyba ze będą problemy z jedzeniem :]

zostaw ją tydzień w spokoju i wtedy podaj oseska...

pritx
    Guest

ja jak kupilem weza i wsadzilem do terra... to tez caly czas byla zakopana gdy dałem jej myszke juz sie niezako[pywala tylko od czasu do czasu Widocznie szuka czegos do zjedzenia pod ziemia... ale musisz z 3,4 dni odczekac od chwili wsadzenia jej to terra

Bardzo mi się podoba to szukanie czegoś pod ziemią ... To może by tak dżdżowniczki jej dla towarzystwa wpuścić !??

Nie karm tydzień , ale dziennie lub co drugi dzień, delikatnie, na chwilę weź na rączki gadzine; niech się przyzwyczaja do ciebie , do człowieka i do zapachu ( czyli do trzech niezależnych rzeczy!!!)

Baw się dobrze !
    Pozdro

wojtekP napisał(a):

> niech się przyzwyczaja do
    > ciebie , do człowieka i do zapachu ( czyli do trzech
    > niezależnych rzeczy!!!)

E, widzę, że pan Przyjemny też popełnia błędy. "Do ciebie" i "do zapachu", jak by to powiedzieć, jest ściśle zależne. Po oczach właściciela nie będzie poznawał.

pozdrawiam, Karla

Uprawnienia umieszczania postów