Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Najwiekszy python tygrysi

Re: Najwiekszy python tygrysi

Marcin z tego co pamiętam wcześniej miał też inne dusiciele i dobrze wiedział, na co się decyduje - chciał pohodować i opchnąć, co tez zrobił...

Marcin .P
    Guest

słuchaj ja kupiłem jako 50 cm węzyka :P i czekałem aż mnie zje:P wiesz co?
    co zrobiłem to moja sprawa a jestem ciekaw co ty hodujesz jak ześ taki mądry!!
    nawet nic nie masz wpisane w profilu i napisane zaledwie 2 wiadomości :/
    a błyskasz jak siedzący w terrarystyce od 10 lat przynajmniej:P a jesteś jak piszesz od 2001 r

ja wiedziałem co robie i po co kupuje, sprzedaje!!

hodowałem przez rok i mam pewne doświadczenie jak bym miał miejsce to bym nadal go hodował bo naprawde jest tygrysek pieknym i spokojnym wężem ale nie stety jak napisałem wczesniej obecne terra jego zajmowało by u mnie 1/2 pokoju hodowlanego a oprucz tygryska hoduje boa i zamierzam zając się pożądniej boa i rozwijać hodowle a tygryska i tak kiedyś kupie:P

LySek co ty sie tak rzucasz na Marcina? :>

Co do tygrysków... mój ma prawie 2,5 metra... 2 lata... wazy jakies okolo 7kg... i jest to samiec... mam go od maluszka

Marcin .P
    Guest

thx mike

zobaczysz jak szybko zleci do 3.5 m i 20 kilo ale ty masz spore terra i warunki moje 120 x60 x60 by już był przy kuse 4 piętro bloku :/

pozdro

Spoko...tylko, ze ja juz mysle gdzie by tu nowe... wieksze terra dla niego na pszyszlosc postawic LOL

dzieki za odpowiedzi.pol pokoju na terra...wlasnie tyle planujenie moge sie doczekac mojego tygrysa

pyton siatkowany- piekny wąż- szkoda, że rośnie do takich rozmiarów i stanowi zagrożenia dla życia ludzkiego...

Uprawnienia umieszczania postów