-
Re: FRONTLINE !!! =)))
boaide - pamiętaj tylko o tym, że regiusowi wystarczą nawet dwa dni podniesionej wilgotności, by złapac jakieś zapalenie skóry, pleśniaka, grzybice, tudzież inne cholerstwo.
-
Używałem z powodzeniem frontline aby pozbyć się roztoczy u pseudokoralówki i regiusa. Węża umieszczałem na godzinę w płuciennym woreczku i tam psiknąłem raz czy dwa. Terra potraktowałem chyba dwoma psiknięciami. Od tego czasu mam spokój z robactwem.
Co ciekawe, weterynarz u którego byłem zalecał mi właśnie frontline, lekko krytykując działanie iwermektyny.
Ale może tylko frontline miał wtedy na półce.
Pozdr.
R.
-
Ja tez polecam ivermektyne... zastosowałem ją wobec zaleceń dr Zajączkowskiego i udało mi się z powodzeniem po 2 tygodniach pozbyć roztoczy u mojego molurusa Naprawde polecam! A co do Frontline'a... no cóż... nie miałem z nim jeszcze do czynienia ale skoro były już jakies powikłania z nim to lepiej zachować ostrozność... Ja w tym przypadku zaufałem ivermektynie
-
ale na tym forum sa tepi ludzie, nawet odpowiedzi na proste pytania nie dadza ;|
-
napisalem Ci mail!...powstrzymaj sie od tych "tepych"
-
ale ja na mailu nic nie mam :]]] marxikut@interia.pl
-
Obcy napisz tutaj :]] bo na mail nic nie doszlo
-
Drobiu napisz tu na forum !~!!!!!~~~!!!!!!!
-
nawet dobrze, ze moj mail nie doszedl. Za tych "tepakow" nie napisze nic:P
-
Marx, jest taka pożyteczna funkcja na forum, nazywa się wyszukiwarka
Użyj jej zamiast pisać 50 durnych postów, te sprawy były wałkowane w nieskończoność, nie bądź wiśnia :>
Uprawnienia umieszczania postów