Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Wąż zbożowy-Problem

Wąż zbożowy-Problem

Siemka mój kolega kupił dzisiaj sobie węża zbożowego. Ma on 80cm i z tego co wiem ma 8 miesiecy.
    I mam kilka pytan co do niego....
    1.Jaka wielkość akwarium narazie wystarczało by mu.Chodzi mi o minimalna wielkość akwa.
    2.Dlaczego cały zakopał sie w piachu Wrzuciłem go do akwa, zrobiłem wszystko... i cały zapopał sie w torfie DLACZEGO?
    3.Jak mam dać myszke? Wpuścic do akwarium? czy węża wyciągnąć i w osobnym pomieszczeniu karmic?
    *Chciałbym abyście podali mi kilka porad co do tego węża*

Jeżeli ktos choduje weze zbozowe to prosze podać mi kontak to was
    Z góry TXC za pomoc!

Re: Wąż zbożowy-Problem

Po pierwsze AKWA ?? co to jest k*r*a welonka ?? dla węzy jest terrarium nie akwarium !! starczy coś koło 60 x 35 x 30 ale to tak na troche lepiej odrazu zrobic terra o wymiarach docelowych patrz Opis.
    Po drugie wąz musi się przyzwyczaić do nowego "mieszkanka" i nic dziwnego ze się schował a zakopał się w piasku bo prawdopodobnie niema kryjówki albo jest dla niego zamała :]
    Po trzecie zalezy jak wąz był karmiony :] raczej wrzuć mu myszaka do terra i obserwuj je !!

P.S: CHłopie p*j*b*ł* cie ?? K*r*a weź zrób normalny profi k*r*a od tego oczy bolą !! ja p*e*d*le masakra !!

P.S 2 : Z góry sorry za przekleństwa ale nie no masakra..........

dzięki za uwage, zaraz zmienie

a z tym węzem to mi kurde nie przeklinaj na mnie !!!!!!!!! ON NIE JEST MÓj i NIe ja pisałem ten tekst , tylko go tu opublikowałem
    pozdro dla Goblina

On pyta
    "dlaczego qwa akwa niemoze być
    czym to sie rozni ?"

PS. Goblin Czytałem Twoje posty i w co 2-3 masz coś do kogoś.

wyluzuj...

Następna jego wypowiedź :
    "akwarium jest to szklane pomieszczie... ma 4 sciany (moje ma 6) bez gory (ja mam gore z pleksy zrobiona
    pritx (15:07)
    Terrarium jest to poastikowe pomieszczenie z 4 sciankami i z gora"
    Ech, czy ja muszę być pośrednikiem , później będę zjechany

hA! taki jush jestem :] no cóż dużo ludzi tesh ma coś do mnie więc wiesz.... :] a akwa i terra to nie to samo :] ma jakies pytania niech wpadnie na GG 2759773

P.S: Spoko jush troszku wyluzuje ale jestem teraz w ciężkiej sytuacji i jestem troche nadpobudliwy :] Przepraszam będe się chamował :]

Gratuluje kolegi widac że przygotował sie na kupno węża <brawo> wąz trzymany w akwarium o wymiarach 50 x 30 x 20 przy czym wąz ma 80cm !! ogrzewany jest żarówką energooszczędną :] Zapewne nawet nieprzeczytał opisu przed kupnem.........

MIDO
    Guest

Jerry masz duzo gatunków robale co prawda ale jak chcesz go w akwarium z piaskiem trzymać i jesli akwa jest tak male szczescie zycze.Wiesz może ta guttata twojego kolegi to jakas krzyżówka z jakims eryxem kto wie ? Wiesz tylko żebyś potem weza nie znalazl martwej guttaty w garażu.Nawet pytasz jak karmic weza.buahahahahahaha!!! Poczytaj opisy poszukaj w necie a potem zadawaj twoje pytania.

Uprawnienia umieszczania postów