-
Re: Wąż zbożowy-Problem
Odpieprz się MIDO. Z gekonem to był zwykły przypadek. Teraz mam 4 sztuki i czują się świetnie, a co do węża to ja nie mam nic to wspólnego. A tak w ogóle to czytam opisy przed zakupem zwierzka, odchrzań się.
Przepraszam ze pogrubione słowa ale MIDO od jakiegos czasy mi przypomina o gekonie , no cóż chłopak ma może zabużenia jakieś.
-
Nie no profesjonalne podejście do sprawy :]
wąż ma w Akwarium !! torf kupiony w sklepie ogrodniczym niewyparzony ani nic :] gałęzie z lasy tesh niewyparzone ani wysuszone :] teraz tylko czekac aż wyssą z niego krew roztocza :]
-
Wow cóż za słowa pelne uczucia.Popatrz nauczyłeś sie takich słów a nauczyć sie czegoś o terrarystyce nie potrafisz.Wiesz bo z tym gekonem zanudzaleś nas na chacie dobry tydzień.Zabużeń nie mam ale jesli ty masz to przykro mi.Poprostu chodzi mi o to dlaczego zadajesz tak głupie pytania że Normalnie sie kompromitujesz.Dobra szkoda gadać hoduj sobie co tam chcesz mnie ta twoja hodowla razem z toba zwisa i powiewa.Jak chcesz sobie porozmawiac to wejdz na chat (polchat) pokój tcp o 20:00
-
Przeczytaj wyżej ;], To nie mój wąż , ja tylko opublikowałem tą wypowiedź.
-
Ty też zobacz co napisałem wyżej :] "Gratuluje kolegi......."
-
.
Człowieka poznaje sie takrze po ty jakich ma kolegów i z kim sie zadaje.
-
Re: .
W sumie to nie jest mój kolega ,a le moze znajomy.
MIDO nie chce się kłócić, ale prosze Cię nie mów mi nigdy o tym gekonie. Przepraszam za te słowa tóre powiedziałem wyżej, ale nie lubię o nim mówić.
-
Tak, jerry szaleje opisem a mi się przypomina jak mi opowiadałeś jak po tygodniu czy dwóch jak kupiłeś lega wypuściłeś go do terra ogrodowego(bardzo inteligentnie).
P.S.A jak nie chciałeś żeby cię zjechano to było ten tekst kolegi zmienić na bardziej ekhm normalny(widać że kolega jakiś cholernie początkujący). Ja jak raczkowałem w terrarystyce to więcej wiedziałem od niego.
-
Ja więcej wiedziałem jak rodziłem sie w terrarystyce :]
-
tak ty goblin z pewnoscią ...
Uprawnienia umieszczania postów