Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: bardzo mloda zbozowka sama je??

marcin0987
    Guest

bardzo mloda zbozowka sama je??

czy to mozliwe zeby miesieczna zbozowka sama jadla?? bardzo prosze o odpowiedz i thx.

Re: bardzo mloda zbozowka sama je??

hehe a czym chcesz karmic weza butelka i smoczkiem albo mamusie mu podstawic. Weze od malego sa kilerami nie musi im nikt pokazywac np jak to jest u tygrysow itd ze mlode obserwuja polowanie waz juz od malego wie co i jak tylko ze mlodej zbozowce nalezy podawac mysie oseski.

a jak ma jesc-- jesli nie sama???

marcin0987
    Guest

ale czy trzeba im do pyska wpychac czy po prostu za ogon trzymac i czekac az zaatakuje??

Marcin .P
    Guest

jeju to takie małłe juz potrafią jeśc :P
    a tak na serio najlepiej połuż oseska z 10-20 cm od jej głowy sama podejdzie i zacznie albo dusić albo odrazu połykać

tak to jest z kimś kto uważnie opisu http://www.terrarium.com.pl/wazzbozowy.php nie przeczyta a potem ma zmartwienia :/

W naturze mama ich nie karmi i jakoś sobie radzą.

Hehe. Powodzenia jak chcesz mysiego oseska za OGON trzymać. Po pierwsze toto prawie nie ma ogona a po drugie to po co trzymać biednego mysiaczka żeby się męczył dodatkowo?

ironkapela
    Guest

Napewno dlatego zadal to pytanie bo w wiekszosci ofert dotyczacych mlodych wezy sprzedawcy pisza ze "samodzielnie jedzace". Wrzuc wezykowi oseska a napewno sie nim zajmie pozdrawiam

Mnie to pytanie przypomniało jak kiedyś na Allegro ktoś sprzedawał regiuska i napisał: "... oswojony...(plepleple)... i sam chodzi po domu". Myślałem że z krzesła spadnę jak to przeczytałem.

Uprawnienia umieszczania postów