Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Zbożówka- rekordzik cenowy

Marcin Ratajczak
    Guest

Re: Zbożówka- rekordzik cenowy

Doskonale znam ten market mają jeszcze dwie filie koło nowego zoo na wylocie na Swarzędz oraz na Głogowskiej za mostem Górczyńskim gdzie kiedyś zaopatrywałem się w myszy.

Węże są tam bardzo drogie i o ile sobie przypominam zbożówka classic na głogowskiej również była po ok 460zł a doskonale wiem że sprzedawca dostał je od jakiegoś hodowcy który musiał wyjechać.
    Dodatkwo powiem że węże są trzymane w strasznych warunkach pleśń w basenikach itp. i jest mi tych gadzinek bardzo żal lecz nie mam 460zł by ratować.
    Jeśli można gdzieś to zgłosić to działajcie by jak najmniej ucierpiały na tym zwierzątka

Pozatym szef tej sieci marketów jest bardzo nie miły.

no to ma weżyk dozywocie w sklepie , chyba ze sie trafi ktos kto niewie ile zbozówka kosztuje , albo miłosierny <bogaty> samarytanin

byłem tam ostatnio i chciałem kupic swierszcze (zresztą dla twojej agamy MIDO) niestety nie było , a babka wydawała sie zdziwiona moim pytaniem , naszczescie niedaleko jest "PLATAN" :-)

MIDO
    Guest

Do Obcego

Dzieki tam gdzie mielismy jechac to jednak nie jedziemy.Jeszcze tylko albino i anerytristic sa.

zadzwonie o 23 pasuje?

Digital
    Guest

U mnie w sklepie jest zbozowa po 160 i to nawet chyba nie jest classic ale dokladnie nie wiem bo sie jescze na tym nie znam [;

No cena 'niezla'

Ale ja tez w '99 jak rozpoczynalem przygode z terrarystyką kupiłem we Wrocławiu na Odrzańskiej roczną zbożówkę za 300 PLN :P Od tego czasu kupuję już tylko u prywatnych hodowców Nigdy więcej w sklepie Chyba, że jakieś akcesoria do terrarium...

fiufiu. myślałem, że ta oko 90-100 cm u mnie po 350 to rekord był (-;

gigol
    Guest

U mnie zbożówka 50-60 cm-400zł
    Obok zbożówka ok 110-120cm(sporawa)-400zł
    Widać rozmiar gra dużą role

ironkapela
    Guest

U mnie (w Gorzowie) zbozowka ok 80cm kosztuje 350zl.

Uprawnienia umieszczania postów