Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: !!!RATUJCIE!!!

Re: !!!RATUJCIE!!!

Przecież ich jeszcze nie straciłeś. Były takie wypadki, że ludzie po kilku miesiącach znajdywali.... Więc się nie poddawaj tylko przeszujak cały dom jeszcze raz i dokładniej

Generalnie zgadzam sie z miki_metalem, przeczytaj archiwum bardzo dokladnie poniewaz ten temat czesto wraca, dowiesz sie jakie sztuczki mozesz wykorzystac.
    Optymistycznie zakładająć będzie dobrze jak je znajdziesz w ciągu tego tygodnia a nie pierwszych dwoch godzin.
    Sprawdzaj wszystko po kolei, całe mieszkanie.
    Jak nic nie będzie to jeszcze raz i jeszcze.
    Ale dokładnie czyli nie, że zajrzysz do szafki z ubraniami, ale po kolei wyciągnij każde ubranie rozwiń i tak dalej, nie załamuj sie bo napewno się znajdą tyklo cierpliwości i bądz ostrożny w domu żeby np nie nadępnąc na nie, albo czymś nie przygnieść. Koniecznie powiedz wszystkim w domu.

Jak moja mahoniówka uciekła to jej nie było pare miesiecy i sie znalazła jak zgłodnieją to wyjdą cierpliwości i powodzenia w szukaniu ....

Ps. Uważaj jak będziesz podnosił tapczan albo meble żebyś ich nie przygniutł albo coś ....
    Mi niestety sie to dzisiaj zadrzyło jak podnosiłem tapczan i wąż na tym ucierpiał.......

pozdrawiam
    WaldekSS

Galek86
    Guest

Oki
    dzieki wam
    widze ze sa ludzie na ktorych mozna liczyc
    i wesprza w takiej sytuacji
    JESZCZE RAZ DZIEKI ZNOWU POWROCILA NADZIEJA
    IDE SZUKAC

Polecam przeszukać przestszeń przy agregacie lodówki, I kilkakrotnie szukaj w tychsamych miejscach, zwłaszcza za regałami i szafami.

Powodzenia.

znalazl sie?

Galek86
    Guest

Nie jeszcze sie nia znalazly
    ale mam nadzieje
    planuje porozkladac oseski
    moze to cos da

Często węże znajdują się całkiem niespodziewanie tuż przy swoich terrariach, więc możesz dokładnie obszukać całe terra i okolicę. Małe prawdopodobieństwo żeby opuściły pokój chyba że drzwi były otwarte na ościerz.

Galek86
    Guest

Mam pytanko a czy waz zje zabiter zaby??
    bo mam trochce zab i moze popodkladam w pokojach

Kup oseski i włoż do jakiegoś pojemnika ale tak żeby zapach wydostawał sie na zewnątrz, może podejdzie. A żaby wypuść do stawu.

Uprawnienia umieszczania postów