Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Ceylon Python

Mieszany widok

Ceylon Python

Hoduje ktoś tą odmiane pytona tygrysiego?

Re: Ceylon Python

nie sądzę, biorąc pod uwagę, ze on jest w CITES I...

nie szkodzi

Jeśli chodzi o molurus molurus to czasem oferują importerzy w swojej ofercie
    (napisz do Witka Plucika)

jemu chodzi o python molurus pimbura - cejloński pyton tygrysi.
    python molurus molurus to indyjski pyton tygrysi.

nie chodzi mi o python molurus pimbura to najmniejszy podgatunek molurusa za to podobno bardzo agresywny, tak wiem zę był ostatnio w ofercie , ale chciałbym poznać opinie ludzi którzy hodują tego weza <jeśli tacy są > i poznać ich opinie na jego temat.

Znam gościa który ma parkę. Wsumie wężyki większych problemów mu nie stwarzają ale jęslui dobrze pamiętam to czasami go gryzą.

Molurus Pimbura - charakteryzuje sie niezrównoważonym temperamentem i są agresywne podobnie jak molurus molurus tylko mniejsze. Najłagodniejszy bywa molurus bivittatus.

obcy ja wierze w twje umiejętności (-: ale uważaj - 3,5 metrowy, agresywny wąż też stwarza zagrożenie. nie wolno ich lekcewarzyć tylko dlatego, że są mniejsze od krewniaków...

Groszek własnie wiem ze wezę te sa podobno agresywne dlaego też założyłem tego posta z nadzieją ze znajdzie się ktoś kto miał kontakt z tym wezem i mógłby sie ze mną podzielić swoją opinią na jego temat.

Uprawnienia umieszczania postów