-
Re: koszty transportu
o jak zwykle z Mareq mamy przeciwne poglądy na życie ale to już normalka. Każdy sygnaturę niech ma taką jak chce. Matamanx ma sporo racji.
-
hahahaha kamaczoo jesteś śmieszny ja niewychwalam siebie, lecz twierdze że że człowiek niejest ograniczony przez prawo w takich rzeczach jak np. opis, lecz jak dlaciebie błędy ortograficzne są wyznacznikiem człowieka, to życze ci szczęścia w życiu bo bardzo ci sie przyda.
-
Jacy tu niektórzy są upierdliwi... post nie był na temat sygnatur co nie ślepaki??? A woole np. do mnie żaden skejt się nie sapie za SLIPKNOT w podpisie i ja też do nikogo się o takie pierdoły nie sapię. A tak wogóle FURUS musiałbyś zebrać grupkę ludzi i wtedy można zamawiać.
-
I po co się kłócić.....To tylko swiadczy o was... :/ ......Chyba wszystkim z was ukradli grabki z piaskownicy........Macie po tyle latek a nadal sie klocicie jak dzieciaczki.....
-
AFAIR Na Cornutopia jest/bylo wyliczenie.
Idzie to tak :
- cena weza
- transport (ok. $50) liczony jednostkowo bez wzgledu na ilosc wezy
- wystawienie swiadectwa zdrowia ok. $100/sztuka
- koszty procedury w Polsce -> nie mam pojecia, byl podany przyklad, ze w "starej Unii" to bylo ok. €10/sztuka.
Czyli przy sprowadzaniu jednego weza licz sie z :
cena weza + ok. $170
-
Witaj,
niestety, te 51 $ na strone dotyczące EU to nie są koszty transportu. To tylko dodatkowe koszty w przypadku tranzytu przez którykolwiek z krajów EU. Przeczytaj dokładnie co tam jest napisane.
Zadzwoń do jakiejkolwiek lini lotniczej lub spedytora i zapytaj o koszt przesyłki żywych zwierząt z USA do Polski. Jeśli znajdziesz coś poniżej 200$ (samego kosztu przesyłki) to będzie to niska cena.
Pozdrawiam
-
To ktos mnie w blad wprowadzil, bo info dot. kosztow przesylki mialem z innego zrodla.
-
Jeśli ktoś już to napisał, to sory, nie czytałem poprzednich wiadomości, bo trochę tego jest.
Myślę, że spokojnie dałoby się załatwić transport za mniej niż 300zł, ale sensu w tym nie widze. Dla węża to nic przyjemnego, a poza tym nie wiem gdzie widziałeś zbożówke za 500zł. W opolu jest za 200zł a to z forum "sprzedam":
Autor: pppppp (---.tvk3.pl) Wyślij e-mail
Data: 20-10-04 08:00
zbozówki już tylko dwie po 70zł/szt
smugowe jeszce 4 szt po 80zł/szt
mam ich fotki
Chyba, że chodzi konkretnie o "zbozowki bloodred", na ich cenach się nie znam, ale na bank można znaleźć je i inne węże w Polsce taniej. Trzeba po prostu wyczaić odpowiednią okazję i szukać u hodowców, a nie w sklepach, bo tam jest drożej.
-
Lubie takie posty
Uprawnienia umieszczania postów