-
Re: Pyton
moje obawy okazaly sie nielsuszne co do boasow , wszystkoz nimi OK ,takze wyluzujcie
Chyba wiadome ze nie wezme ich ze soba do egiptu
-
Ceny młodej siatki nominał 350-500zł
-
dzieki wam sory za kutnie Crezy_man a znacie taką osobe co mi jak bym przyjechał mogła załatwić
-
Denis_as a ty masz świadomość że to tylko na początku będziesz mógł go karmić myszami i szczurami bo później to by ci wtrężalał całą hodowlę na raz. Dorosłe karmi się głównie kurami i innym drobiem lub królikami (dużymi) a to sporo kosztuje. Króliki czy kury to nie myszy żebyś teraz miał parkę a za pół roku kilkadziesiąt dorosłych. Tak przeliczając to ten twój retic (kiedy już będzie dorosły) będzie wchłaniał kilkakrotnie szybciej niż będziesz w stanie rozmnożyć (no chyba że masz jakiś pokój na zbyciu i ząłożysz tam hodowlę królików).
-
Zastanów sie co zrobisz z reticulatusem jak podrosnie ( a rosną bardzo szybko) , jak masz zamiar oddać go doo zoo to sie lepiej juz zorientuj bo moga niechciec takiego weza. Niewiem czy zdajesz sobie sprawe ze za jakisz czas do prac przy tym węzu bedziesz potrzebował pomocy drugiej , a z czasem trzeciej i czwartej osoby. Dlatego najpier sie porządnie zastanów , wiem ze reticulatusy maja słodkie pyszczki :-) ale potem możesz mieć problemy , chyba ze jesteś w stanie zapewnić warunki węzowi i sam jesteś zdecydowany zeby podjąć sie hodowli takieo olbrzyma . Jak chcesz go kupić a potem jak podrośnie to szukac mu nowego domu to sobie daruj
-
reticulatus średniej wielkości je kozy !!! króliki i kurczaki to przekąska!!!
-
nawet bym go nie odał gdzies do zo nie ma takiej obci oddam mu nawet swój pokój rodzice mi pozwalają mój kolega ma pytana 4 metrowego i przerobił pokój dla niego jak cos to mam ludzi do pomocy z tym nie ma problemu
-
pozatym niewiem czy zdajesz sobie sprawe ze hodowanie reticulatusa w naszym pięknym kraju jest zabronione
-
A kto ci takich głupot nagadał??????????
-
Mazik do kogo to było on ma racje że nie mozna go w polce trzymać
Uprawnienia umieszczania postów