Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Pyton

Mieszany widok

Pyton

cze ile mnie będzie kosztował Pyton Siatkowy

Re: Pyton

nic , bo zaden normalny hodowca nie sprzeda go komus tkaiemu jak ty

W zeszłym roku ktoś sprzedawał po 400zł młode w tej chwili nie mam pojęcia kto je ma ale sadze ,ze na indywidułalne zamówienie ktoś by ci go bez problemu sprowadził.(póki nie wejdzie przygotowywana ustawa bo siatkowy tam się chyba znajduje jako niebezpieczny).
    A co do wypowiedzi kolegi Crazy_man to żaden normalny hodowca tobie też by nie sprzedał boasów gdyby się dowiedział ,ze zostawisz je na dwa tygodnie bez ogrzewania ,świerzej wody i opieki. Krytykować jest łatwo no nie.

jak ja je zostawiam ja mam pająki i zostwaim je pod opieke kuzynowi i jade na tydzień i jak przyjade to dopiero w tedy mam zamiar go kupić a nie wy nie wiecie o co chodzi i gadacie

Denis to nie było do ciebie to do kolegi Crazy_man to on zostawił na dwa tygodnie swoje 2 boasy bez prądu i wody i się rozchorowały, a teraz się wymądrza.

uuu widze, że każdy ma tu coś za uszami

Sam retic to jeszcze nic. Najdrożej to ci wyjdzie terra i utrzymanie.

siatki są bardzo żarłoczne. albo założysz własną hodowlę pokarmu, albo Cię z torbami puści maluszek (-:
    pozatym do tego węża potrzeba sporo doświadczenia... i miejsca - młode (szczególnie te z odłowu, bo hodowlane nie) są bardzo agresywne, z dorosłymi też trzeba uważać...
    no i terrarium dla jednej dorosłej sztuki będziesz potrzebować 2,5x3x2 m.

az ciebie wkoncu zje :/

Uprawnienia umieszczania postów