Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: ugryzienie zbozoki ok. 150 cm. ??

Mieszany widok

ugryzienie zbozoki ok. 150 cm. ??

mam pytanko, czy ugryzienie zbozowki tej wlk. jest bolesne i czyjest w stanie przeciac skore??? mam 2 zbozowki i jeszcze sa male na szczescie . jedna jest potulna jak baranek, natomiast druga istny zabojca, za kazdym razem jak ja biore na lapy to mnie grzie, i tak sie zastanawiam czy bedzie bolalo jak urosnie???

Re: ugryzienie zbozoki ok. 150 cm. ??

na pewno może Cię troche boleć, ktoś kiedyś opisywał ugryzienie i porównywał to do wbijania naraz kilkunastu igiełek w skórę, może niezzbyt przyjemne, ale zawsze jakieś nowe doświadczenie

Hmmm, gryząca zbożówka, na pewno nie częsty widok Bierz ją czesto na ręce i o nic się nie martw, jak będzie miala te 1,5m, nie będzie jej w głowie kąsanie ręki "Pana"

biore czesto uwierz mi. co dziennie lub co drugi dzien. walcze z nia to troszke smieszne jak tak chce mnie gryzc i gryzie, tylko ta wizja 1,5m weza wessanego w moja dlon .

male weze czesto lubia po kasac ale to z wiekiem przechodzi

Skóre nie są w stanie (tak mi się wydaje), naskórek TAK.

Kretschmer
    Guest

Heh... a mnie jak ugryzł 50 cm regius to krew zaczęła zecieć Regiuski są takie silne?

to zależy przecież... czasem tylko lekko chapnie, a czasem się zaciśnie i nie puszcza (-;

przez skóre właściwą się nie przegryzie. Boleć na pewno boli i krew może pocieknąć. Ale suma sumarum zostaja ślady jak po ukłuciu szpilki.

Ale wy nic nie rozumiecie każdy wie że nie mozna przeszkadzać zbożówkom jak oglądają TV i potem sie dziwicie że gryzą.Co wy myślicie,jak leci najnowszy odcinek Na Wspólnej.Ehhhhh to stare pokolenie nie potrafi zrozumieć młodzierzy w wieku buntowniczym

Uprawnienia umieszczania postów