-
No i stało się.....
Nie domknąłem terra zbozowego zwiał w nocy, półka na której stał przeszukana, jak myslicie, czy wyszedł z ciepłego pokoju na zimny korytaz?? mam nadzieje ze nie.....
-
Re: No i stało się.....
jesli ci nawial to [poszukaj wszedzie, bo mogl wyjsc wszedzie nawet do zimniejszego pokoju.
-
Daj na srodku mieszkania mysz w klatce tylko to nie zawsze dziala.
Mi nie dawno uciekl waz krolewski kalifornijski ale naszczescie szybko zostal odnaleziony przez moja mamę, naszczescie wszystkie weze ciagna do mojego pokoju- moze mnie lubia albo chca sie zemścić na mnie hehe.
Pozdrawiam Pa
-
qrde, szukam szukam, jak sie sciemni bede szukal jeszcze, lozko musze odsunac =/
-
przeszukaj forum. juz tu kiedys opisywałem, jak się robi pułapke na węża (-;
-
No ja juz Lampropeltisa t. s. szukam drugi tydzien :/ najgorsze ze nie mojego
-
GRochu, moglbys jeszcze raz opisac ta pułapkę?? niemoge znalezc =/ ani szukajac "pułapka ani "pulapka" ani "ucieczka" =/
-
Jeśłi wiesz, w którym jest pomieszczeniu to nie problem:
Bierzesz duży pojemnik o wysokości większej, niż długość węza.
od wewnątrz ścianki pojemnika muszą być gładkie.
od zewnątrz robisz coś na styl schodków, by wąż mógł tam wejść.
do środka wkładasz myszkę.
o ile wąż będzie głodny, to prawdopodobnie chapnie myszkę (-: no i powiniennen ugrząśc w środku.
-
heh, dobry pomysłor, sprobuje pare takich rozstawic to moze dorwe go, am tylko nadizeje ze nie wlazl w dziure w scianie w ubikacji.... =/
-
Mialem ten sam problem, 3 dni meczarni Moja buszowala po mieszkaniu w godzinach nocnych. Jednak bylem troche zaspany i kilka razy mi uciekala... w koncu za dnia zauwazylem ze zza kaloryfera wychodzi w strone zywego oseska.... wziolem oseska w pensete podstawilem, kiedy sie lekko wychylil udalo mu sie go zlapac
Uprawnienia umieszczania postów