Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: No i stało się.....

Mieszany widok

No i stało się.....

Nie domknąłem terra zbozowego zwiał w nocy, półka na której stał przeszukana, jak myslicie, czy wyszedł z ciepłego pokoju na zimny korytaz?? mam nadzieje ze nie.....

Re: No i stało się.....

jesli ci nawial to [poszukaj wszedzie, bo mogl wyjsc wszedzie nawet do zimniejszego pokoju.

Daj na srodku mieszkania mysz w klatce tylko to nie zawsze dziala.

Mi nie dawno uciekl waz krolewski kalifornijski ale naszczescie szybko zostal odnaleziony przez moja mamę, naszczescie wszystkie weze ciagna do mojego pokoju- moze mnie lubia albo chca sie zemścić na mnie hehe.

Pozdrawiam Pa

qrde, szukam szukam, jak sie sciemni bede szukal jeszcze, lozko musze odsunac =/

przeszukaj forum. juz tu kiedys opisywałem, jak się robi pułapke na węża (-;

No ja juz Lampropeltisa t. s. szukam drugi tydzien :/ najgorsze ze nie mojego

GRochu, moglbys jeszcze raz opisac ta pułapkę?? niemoge znalezc =/ ani szukajac "pułapka ani "pulapka" ani "ucieczka" =/

Jeśłi wiesz, w którym jest pomieszczeniu to nie problem:

Bierzesz duży pojemnik o wysokości większej, niż długość węza.

od wewnątrz ścianki pojemnika muszą być gładkie.
    od zewnątrz robisz coś na styl schodków, by wąż mógł tam wejść.

do środka wkładasz myszkę.

o ile wąż będzie głodny, to prawdopodobnie chapnie myszkę (-: no i powiniennen ugrząśc w środku.

heh, dobry pomysłor, sprobuje pare takich rozstawic to moze dorwe go, am tylko nadizeje ze nie wlazl w dziure w scianie w ubikacji.... =/

Mialem ten sam problem, 3 dni meczarni Moja buszowala po mieszkaniu w godzinach nocnych. Jednak bylem troche zaspany i kilka razy mi uciekala... w koncu za dnia zauwazylem ze zza kaloryfera wychodzi w strone zywego oseska.... wziolem oseska w pensete podstawilem, kiedy sie lekko wychylil udalo mu sie go zlapac

Uprawnienia umieszczania postów