Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Podpowiedz..:P

redknee
    Guest

PSALMOPOEUS

masz terra, masz opisy wezy na stronie, w ksiazkach, wiesz ile moze przeznacyzc kasy na zwierze to sie sam zdecyduj.

kazdy co innego ci poradzi, to sprawa gustu :P

Re: Podpowiedz..:P

Myśle nad dorosłą pseudokoralówką(zamienie terra, jest fajnie wykończone i gościu daje mi za to większe terra)

lampropeltis triangulum sinaloae?

no fajnie, ładne węże

redknee
    Guest

ale bardzo trudno dostac dorosła sinaloae, no chyba ze na gieldzie z importu, ale chyba wiesz jak jest ze zwierzetami z importu :/

no co prawda to prawda. może spróbuj kupic podrostka. na pewno łatwiej znajdziesz. w handlu żadko dostępne sa osaobniki dorosłe, chyba, że jak napisał redknee - z importu. a te często nie jedzą, mają pasożyty i inne takie attrakcje. nic przyjemnego.

Kolega z zoologiku ma czasami takie 80-90cm(z hodowli) po 300zł(sinaloae)

Drogi Psalmopoeusie przeczytałem wiele Twoich postów i proponuje abyś zamiast pełzającego "czegoś"w pustym terra kupił sobie słownik ortograficzny,bo aż litość bierze że szesnastolatek robi takie podstawowe błędy.

Jeszcze jedno , troche więcej kultury młody człowieku

207zibi - ja wiem, zę błędy drażnią, ale czapianie się tym bardziej. to nie jest forum języka polskiego, tylko hodowli węży :|

Ja jestem cięki z polaka.Moją mocną stroną jest matematyka i te inne:PDzięki postaram się mniej robić tych błędów..:P

Uprawnienia umieszczania postów