-
PSALMOPOEUS
masz terra, masz opisy wezy na stronie, w ksiazkach, wiesz ile moze przeznacyzc kasy na zwierze to sie sam zdecyduj.
kazdy co innego ci poradzi, to sprawa gustu :P
-
Re: Podpowiedz..:P
Myśle nad dorosłą pseudokoralówką(zamienie terra, jest fajnie wykończone i gościu daje mi za to większe terra)
-
lampropeltis triangulum sinaloae?
no fajnie, ładne węże
-
ale bardzo trudno dostac dorosła sinaloae, no chyba ze na gieldzie z importu, ale chyba wiesz jak jest ze zwierzetami z importu :/
-
no co prawda to prawda. może spróbuj kupic podrostka. na pewno łatwiej znajdziesz. w handlu żadko dostępne sa osaobniki dorosłe, chyba, że jak napisał redknee - z importu. a te często nie jedzą, mają pasożyty i inne takie attrakcje. nic przyjemnego.
-
Kolega z zoologiku ma czasami takie 80-90cm(z hodowli) po 300zł(sinaloae)
-
Drogi Psalmopoeusie przeczytałem wiele Twoich postów i proponuje abyś zamiast pełzającego "czegoś"w pustym terra kupił sobie słownik ortograficzny,bo aż litość bierze że szesnastolatek robi takie podstawowe błędy.
-
Jeszcze jedno , troche więcej kultury młody człowieku
-
207zibi - ja wiem, zę błędy drażnią, ale czapianie się tym bardziej. to nie jest forum języka polskiego, tylko hodowli węży :|
-
Ja jestem cięki z polaka.Moją mocną stroną jest matematyka i te inne:PDzięki postaram się mniej robić tych błędów..:P
Uprawnienia umieszczania postów