Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: luknijcie na to

Re: coz nie wszystko: "możem" nazywamy

Tylko nie mowcie nikomu ale sprzedaje bilety na seans ponczosznikowy w moim domu. Za jedyne 200zeta mozecie obejrzec tego super weza. www.naskrajuwymarcia.bilety.ponczosznik.pl
    Przeciez tylko 3 zoo maja tego niesamowitego gada:PP:P:P:P
    , a tak serio to artykul laicki, to samo jest w newsweeku ost.: ''płazy zbożowe'', ''skolopendry- 900zł'', terraria z wyposazeniem po ok 10 tys., gekony po 13 tys. i takich wiele innych, np to ze duzo osob ma tarantule(:P), i to ze trzymamy egzotyczne zwierzaki swiadczy o naszej randze w spoleczenstwie(wysokiej:P)

Re: luknijcie na to

o tego neewsweeka kupie. możę skierujemy do redakcji jakiś list (na początku sa zawsze zamieszczane listy). wyjaśnimy redkajci co i jak

W tym fachu (dziennikarstwo) liczy się sensacyjność a nie jakieś tam szczególiki.

P.

Kober, po co zakładasz tego samego posta dwa razy?

Druga dyskusja toczy się tu http://terrarium.com.pl/forum/read.p...07&t=13807&v=f

grochu polecam nie ma jak laicki artykul w poludnie:P

yh przeczytałem to w neewsweeku. no tak - gekonowi ładna reklamę zrobili, ale nie wiem, widział ktoś przebiegające gdzieś obok stado skolopendr po 500zł?
    co dot errarium też przesadzili. anpisali, że terrarium dla węża to minimum 2 000 zł. głupota. za 300-400 zł można już dobre terrarium zrobić.
    generalnei w artykule zrobili z nas snobów i jakiś zoofili czy coś w tym stylu. heh.

Kretschmer
    Guest

A mnie się to nawet podoba... przy okazji przyjemności z hodowli, ludzie czują do mnie respekt Zanim zostałem terrarystą byłem zwykłym szarym ludziem;P

I jeszcze jedno:
    Mój python czasem jak się wspina i chce stanąć na tylnej części ciała, tak dziwnie rozpłaszcza się w jednym miejscu. Czy to normalne??
    Wygląda to tak:

*
    / /
    / /
    / /
    / /
    / /
    / /
    _____ / /
    .................<_____\__/_/..........................................

....- Podłoże
    <- Ogon
    *- Przód węża (W rzeczywistości głowa jest dalej od spłaszczenia
    _-Kontury ciała węża
    /- Kontury ciała węża

To są zwykłe skurcze mięśni mające mu ułatwić przybranie takiej pozycji, po prostu jest "ciekawski"

naRka

Kretschmer
    Guest

Kurcze... nie udało mi się pokazać jak to wygląda. Komputer wrócił wszystkie znaki na początek linijki i nie jest tak jak jest.

narysuj w paincie i pokaż, ale sądzę, ze to nic nienormalnego (-:

Uprawnienia umieszczania postów