-
Re: coz nie wszystko: "możem" nazywamy
Tylko nie mowcie nikomu ale sprzedaje bilety na seans ponczosznikowy w moim domu. Za jedyne 200zeta mozecie obejrzec tego super weza. www.naskrajuwymarcia.bilety.ponczosznik.pl
Przeciez tylko 3 zoo maja tego niesamowitego gada:PP:P:P:P
, a tak serio to artykul laicki, to samo jest w newsweeku ost.: ''płazy zbożowe'', ''skolopendry- 900zł'', terraria z wyposazeniem po ok 10 tys., gekony po 13 tys. i takich wiele innych, np to ze duzo osob ma tarantule(:P), i to ze trzymamy egzotyczne zwierzaki swiadczy o naszej randze w spoleczenstwie(wysokiej:P)
-
Re: luknijcie na to
o tego neewsweeka kupie. możę skierujemy do redakcji jakiś list (na początku sa zawsze zamieszczane listy). wyjaśnimy redkajci co i jak
-
W tym fachu (dziennikarstwo) liczy się sensacyjność a nie jakieś tam szczególiki.
P.
-
Kober, po co zakładasz tego samego posta dwa razy?
Druga dyskusja toczy się tu http://terrarium.com.pl/forum/read.p...07&t=13807&v=f
-
grochu polecam nie ma jak laicki artykul w poludnie:P
-
yh przeczytałem to w neewsweeku. no tak - gekonowi ładna reklamę zrobili, ale nie wiem, widział ktoś przebiegające gdzieś obok stado skolopendr po 500zł?
co dot errarium też przesadzili. anpisali, że terrarium dla węża to minimum 2 000 zł. głupota. za 300-400 zł można już dobre terrarium zrobić.
generalnei w artykule zrobili z nas snobów i jakiś zoofili czy coś w tym stylu. heh.
-
A mnie się to nawet podoba... przy okazji przyjemności z hodowli, ludzie czują do mnie respekt Zanim zostałem terrarystą byłem zwykłym szarym ludziem;P
I jeszcze jedno:
Mój python czasem jak się wspina i chce stanąć na tylnej części ciała, tak dziwnie rozpłaszcza się w jednym miejscu. Czy to normalne??
Wygląda to tak:
*
/ /
/ /
/ /
/ /
/ /
/ /
_____ / /
.................<_____\__/_/..........................................
....- Podłoże
<- Ogon
*- Przód węża (W rzeczywistości głowa jest dalej od spłaszczenia
_-Kontury ciała węża
/- Kontury ciała węża
-
To są zwykłe skurcze mięśni mające mu ułatwić przybranie takiej pozycji, po prostu jest "ciekawski"
naRka
-
Kurcze... nie udało mi się pokazać jak to wygląda. Komputer wrócił wszystkie znaki na początek linijki i nie jest tak jak jest.
-
narysuj w paincie i pokaż, ale sądzę, ze to nic nienormalnego (-:
Uprawnienia umieszczania postów