-
Ugryzienie
http://www.ssnakess.com/forums/showt...threadid=46784 - autorem rany jest pyton siatkowy. ( python reticulatus )
-
Re: Ugryzienie
nieźle ... nie wiedzialam że on może coś takiego zrobić
-
ee pies potrafii mocniej
-
Problem jest powazny gdyby byla to twarz a nie noga.
-
Cześć,
zauważyłem, że jesteś trochę "cięty" na duże węże
Żeby zachować rzetelność i pełen obiektyizm, powinieneś dodać iż fotki w odnośniku pokazują ugryzienie jakiego dokonał tuż po przywiezieniu, osobnik odłowiony w naturze jako dorosły.
Bez tej informacji - trochę mi to przypomina pogoń za sensacją w stylu reporterów Super Express'u
Pozdrawiam
-
Przeciez w tym poscie gdzie jest fotka, jest napisane, ze to ze swiezego importu... kazdy moze sobie przeczytac.
-
Pewnie, ze pies potrafi mocniej... ale pies nie potrafi sie owinac wokol ofiary, udusic jej i zjesc... A p. siatkowy wszamalby czlowieka bez najmniejszych problemow... :|
-
Cześć,
nie jestem pewien czy każdy włada jęz. angielskim w wystarczającym stopniu.
Jeśli tak - to super.
Pozdrawiam
-
Do snakes.
Absolutnie nie mam nic przeciw dużym dusicielom.
Zamieściłem posta kiedys z linkami do zdjęć dużych pytonów, co także krytykowałeś.
Nie kto inny tylko ty też pozbywasz się swego pytona. 99% tych pytonów czeka taki sam los.
W Polsce np.pyton tygrysi to przechodowany gatunek ( chów wtórny ) - stąd taki irracjonalny ich temperament i stąd podobne wypadki. ( brak importów bo za drogie ).
Giełdy są pełne chętych sprzedać duże węże.
Zresztą polecam fora www.ssnakess.com , www.bobclark.com.
Dostępnych jest mnóstwo translatorów a elementarnych podstaw angielskiego nie brakuje wszystkim.
-
ZAKAZAĆ HODOWLI DURZYCH DUSICIELI!
Uprawnienia umieszczania postów