Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: w jaki sposób polują wasze węże?

Re: w jaki sposób polują wasze węże?

Jeżeli uważasz że mrożonki i ogłuszanie zwierząt jest równie bolesne co ławmanie kończyn " na żywo" to faktycznie chyba nie ma co sie dalej rozpisywać...

furu, zanim szczur stanuie sie mrozonka to albo dostaje łbem w stul albo ginie w inny sposob... itruc go nie otruja bo to wkoncu na karme idzie... ewentualnie moga go na zywca zamrozic, co tez nie jest dla niego super przyjemne. Jakbym mial przypadek ze szczur zostal zle zlapany przez weza i bylaby mozliwosc ze cos mu sie stanie, tez bym pomogl wezowi. Zrozumcie ze tez miazdzony szczur juz nie zwraca uwagi na to co sie z nim dzieje, on sie juz po prostu miota wiedzac ze zginie... mozg wysyla impulsy nerwowe do wszystkich konczyn i nie ma czasu na przejmowanie sie zlamana łapą...

tyle, mozemy to zakonczyc

najlepiej kupic jadowitego i nie będzie z tym kłopotu mój regius jak złapał za dupe mysz to go dziabła ale nie mocno bo nie ma śladu ale sie zaczepiła gdy ja zaczął jeśc to ją od skóry dopiero oderwał ale wszystko ok podczas następnego karmienia złapał za brzuch i nie dziabła go następnym razem mam nadzieje że złapie za głowe a co do łamanie nóg to mi by było szkoda myszy czy szczura ale naprawde niekiedy czeba chyba że się chce mieć zadrapanego węża i potem kombinowac z jego raną

POZDRAWIAM

Tak tylko wszyscy piszecie o tym co zrobić jak już do tego dojdzie, a ja pisze o tym co zrobić żeby do tego w ogóle nie doszło.

Re: w jaki sposób polują wasze węże? QRD-e to jak HORROR

Ludzie opanujcie się łamanie żywemu zwierzęciu łapek nie jest moralne
    Grochu : ) sztamka ZERO TOLERANCJI!!! Dla takiego postepowania !!!!

to tak jak by lekarz w szpitalu stwierdził :

"Pan to już pożyje tylko chwilkę więc sobie wytne pana nerkę panie FRYZJER na żywo lepiej do przeszczepu się zachowa i proszę pana ręki pan też chyba już nie potrzebuje bo właściwie jest pan już na drugiej stronie a ja jakoś nie zdążyłem przy tym całym motłochu spraw i pacjentow przywiązać do pana obecności ..... itd"

jak tak dalej pojdzie to niezle skonczymy jako ludzie ... szkoda tylko bólu gryzoni : ) jedzenie a zagrywki hitlerowskie to sa dwie rozne sprawy panie FRYZJER !

ZERO POPARCIA DLA LAMANIA ORGANOW GRYZONIA
    PRZED ZADUSZENIEM PRZEZ PUPILKA !!!!

ZYCIE TO NIE JEST BAJKA - gryzon tez stworzenie

HUMANITARNIE - prosze szybko usmiercic gryzonia i sobie podac na zasadzie kijka i marchewki a nie lamac jeszcze konczyny w czasie spozywania przez GADA !!!!

ehhh i tak to nic nie da .... szkoda .... pisania ale nikt nie chce tego przezyc

Re: w jaki sposób polują wasze węże?HORRO FRYZJERA

FURU - popieram

nalezy unikac takiego postepowania

mysz szczur tez zwierze nie ma szans a walczy w niewoli nalezy tak podawac aby bylo wporzadku mi dwie myszy przed wezem po 15 minutach w duzym terra zeszly na zawal ! to tez nie humanitarne ale ja im lapek nie lamie aby wolniej uciekaly czy by ulatwic pupilom zdobycie pokarmu !!!

GM

Kretschmer
    Guest

Podczas walki z wężem organizm szczura wytwarza podwyższone dawki adrenaliny!!! Sami wiecie, że kiedy walczycie z kimś i poziom adrenaliny wam się podwyższa, słabiej odczuwacie obrażenia!!! A czasem nie odczuwacie ich prawie wcale!!!

"Ludzie opanujcie się łamanie żywemu zwierzęciu łapek nie jest moralne
    Grochu : ) sztamka ZERO TOLERANCJI!!! Dla takiego postepowania !!!!"

przecież ja to też skrytykowałem (-: coś Ci się grom przestawiło?

Grochu napisał(a):

> "Ludzie opanujcie się łamanie żywemu zwierzęciu łapek nie jest
    > moralne
    > Grochu : ) sztamka ZERO TOLERANCJI!!! Dla takiego postepowania
    > !!!!"
    >
    > przecież ja to też skrytykowałem (-: coś Ci się grom
    > przestawiło?
    >

Wiem dlatego poparłem Twoją wypowiedź - : )
    chyba nie odczytałeś prawidłowo -
    sztama dla Ciebie oznaczała poparcie Twojej wypowiedzi
    Pzdr
    GroM

Uprawnienia umieszczania postów