-
Re: w jaki sposób polują wasze węże?
A jakbyś się czuł gdyby na łożu śmierci ktoś połamał ci nogi, tez byłoby ci wszystko jedno, pomyśl! I nie wyjeżdżaj mi żebym nie przyrównywał cię do zwierzaka, bo on czuje tak samo jak ty!
-
Nie jesli umieral tylko by cie mordowal bo to jest ze waz morduje ofiare a nie ze szczur sobie normalnie umiera i nic nie mowilem ze szczur nie czuje czy ja cos takiego powiedzialem. Kazde stworzenie czuje ale w tym przypadku i tak zostanie uduszone i pozarte. Nie przekrecaj moich słow bo juz to upiekszasz i powstanie 1000 wersji.
-
Twierdzenie że jeśli ktos własnie traci życie to można mu jeszcze to na maxa uprzykrzyć to jest własnie niedojrzałość emocjonalna bądz infantylizm.
To, że tego nie rozumiesz to jest właśnie niedojrzałość emocjonalna bądz infantylizm.
Nie chcę sie kłócić tylko szlag mnie trafia jak czytam takie bzdury, w stylu łamania nóg, czy to że jakiś ***** za to że mu mysz pogryzła węża wyrzucił ją przez okno i był dumny że sie zemścił.
Ręce opadają...
-
Mój pyton też łapie jak mu pasuje ale ostatnio nawet mysze utopił w basenie.
-
"Sadyst" ;-)
Wąż oczywiście :>
Kiedyś mój boasek tak z myszą wpadł do basenu, nie wiem czy w końcu ją udusił, czy utopił, ale bardziej obawiałem się o jego zxrowie i życie, dość długo był pod wodą.
-
mojemu zbozowemu podaje tak ze glowe glownie atakuje ale ostatnio mysz sie wyszarpnela, zlapal ja za noge i tak dziwnei dusil ze mozliwe ze jej jeszcze kregoslup zlamal, bo mysz byla zwinieta w kulke... a normalnie to glwa, owija sie dusi i je
-
Widzę, że Ty dałbyś szczurowi zabić swojego wężą... albo ciężko go zranić... a może ten widok by Cię cieszył?? Ja wolę, aby cierpiała mysz, która i tak ma zaraz zginąć niż ukochany pupilek...
-
i chyba postąpił bym tak samo jak fryzjer (Jeszcze nie miałem takiej sytuacji)... do węża się przywiązałem, a do karmy- nie.
-
Kretschmer: A co powiesz na mrożonki? Ogłuszony pokarm?
Jest tysiąc innych sposobów na bezpieczne karmienie niż zadręczanie zwierząt, mam nadzieje że o tym wiesz...
-
Mrozonki i ogluszony pokarm to takze meczenie zwierzat wkoncu w jakis sposob musisz usmiercic na mrozonke lub ogluszyc a nigdy nie bedzie pewien kiedy jest pokarm ogluszony. Ja koncze temat i kropka swoje powiedzialem. Nie lamalem lapek dla swojej radosci i sadyzmu tylko dla bezpieczenstwa mojego weza.
Uprawnienia umieszczania postów