-
Re: Żarakara Schlegela !!
(-: tak czy siak dzięki, zrobiło mi się miło (-: hehe
-
Dobra dobra.Co ja mysle o trzymaniu skorpow i pajakow?Sam jestem sredniozaawansowanym terrarysta,nie wiem jeszcze wielu rzeczy o ktorych powinienem wiedziec,ale pajaki i skorpiony trzymam.Obchodze sie z nimi ostroznie,bo jak wiadomo kazdy z nich jest jadowity,jeden slabiej drugi mocniej.Ja kazdego traktuje tak samo.Staram sie nie dopuscic do ukaszenia mnie nawet przez emilke czy heterometrusa.Na temat wezy "jadusow" nie wiem za wiele,bo ich nigdy nie trzymalem i nigdy nie bede trzymal.A tak apropos,to Ty olimpia jestes Lucky'ego kumpela czy adwokat ze tak go bronisz?
-
Dzieki BooYaKa za odpowiedz. Przeszkadza Ci to ze Olimpia jako jedyna z tej wiadomości na mnie nie najezdza?
-
Nie,nie przeszkadza mi to.Tylko spytalem,czy kumpela,czy tak po prostu.
-
poznalam go przez to forum, oczywiscie przez ponczoszniczki :P kumpela jak kumpela, powiedzmy raczej, ze znajoma duzo mi pomógl...
co do zdania mojego na temat wezy czy pajaków czy skorpionów czy co sie tam jeszcze jadowitego mniej lub bardziej hoduje... naprawde nie mialabym nic przeciwko, zeby sobie ktos takie zwierzaki trzymal, ale gdybym miala pewnosc, ze to sie nie rozlezie... a takiej pewnosci to mi raczej nikt nie da. A napewno nie osoba, która piszac posta po pierwsze nie wiedziala JAK sie pisze nazwe weza, po drugie miala watpliwosci CO to za waz. (juz sie powtarzam)
Akurat w moim otoczeniu wszyscy robi wielkie oczka z przerazenia jak sie dowiaduja ze mam weza, zanim jeszcze dowiedza sie o jej rozmiarach i wogóle co to dokladnie jest, tak wiec nie obawiam sie tak bardzo, ze to akurat na mojej wycieraczce znalazlabym takie zwierzatko...
-
Hehe...Dobrze powiedziane-pewnosci ze nie zwieje nie ma NIGDY!!!
Uprawnienia umieszczania postów