-
Re: Żarakara Schlegela !!
No wiem nazer:P, niestety tak jest. Ale combat powiedz czy nie zagraza to zyciu innych?? Jesli jego uzre to trudno , ale sasiedzi? Weze uciekaja, chyba nie ma hodowcy ktoremu nie uciekl. A jak ucieknie z mieszkania? Zbozuwka, ponczosznik czy nerodia nikomu krzywdy nie zrobia, a jadusy....
-
zbozowka
-
Lucky ty głupi kut... kablu :/. nawet nie próbuj nigdzie dzwonić :/
czy ty jesteś normalny? co Ci to przeszkadza? to jesgo życie, jego rodzina, jego sąsiedzi.
najnormalniej w świecie chcesz gościa udupić, bo tak. przeszkadza Ci, żę sobie fajnego węża kupił, czy jak?
-
juz napisalem ze nie zadzwonie, to raz. a dwa, to najlepiej zebysmy sobie wszyscy kupili zararaki, groznice, i grzechotniki, i bog wie co jeszcze, napewno bedzie wesolo. a trzy to to, ze dziwie sie np. tobie grochu(chyba nie myslales ze teraz siedzie i tylko patrze co mozna zrobic zeby kolesia udupic, bo nie zamierzalbym tego zrobic ani jemu ani nikomu innemu) ze tak negujesz to moje...''zanim zadzwonimy zeby ci go wzieli...''. i znowu w poscie(Twoim grochu), pojawilo sie to ze co nas obchodza inni? My mieszkamy tam czy tu, a zararaka mieszka gdzie indziej, niech sobie pokasa nawet wszystkich mieszkanow jego(Krone-a) bloku, co? i sorry Krone, ze tak gadam o tym ze kazdy kto trzyma jadusy jest..ekhem, moze to jednak nie prawda, ale tak sie uwzialem bo wszyscy zaczeli gadac jak napisaem ze zadzwonie:P, sorki
-
Lucky to jest jego sprawa co on trzyma i tylko on jest za to odpowiedzialny i poniesie konsekwencje.Wiesz nie których nie bawi taki typ humoru jak ty tu prezentujesz piszac,,No zadzwonie zeby cie z nia sprzatneli czy cos pododnego''.W Polsce hodowla zwierzat jadowitych jest zakazana.Ale czy ty uwazasz że każdy terrarysta powinien sie zatrzymać na poziome weza zboirzoweg,ponczosznika czy constrictora lub gekona lamparciego albo legwana zielonego.Wiesz moze masz troche racji ze jak go ta zararaka uwali to nikt mu nie pomoze.
-
Nie musi sie utrzymywac na poziomie zbozowki, ale nie musi sie utrzywmywac na poziomie zararaki. Dobra juz wiecej nie pisze na ten temat bo co post mam chyba wiecej przeciwnikow
-
Aha i jeszcze jeden koncowy post. Mam nadzieje ze bardzo duzo w waszych oczach nie stracilem, przemyslalem to moje: ''zanim zadzwonie'' i uwazam ze to glupota, ''wielkie sorki'' wszystkim
-
A ja napiszę tak: L O L
Ciekawe kiedy w brukowcu pojawi się artykuł jakto młodego polskiego terrarystę zabiła jakaś gabonica albo atrox.....
A odróżnisz Eunectes murinus od Ophiophagus hannah? Oba rogów nie mają a w odróżnianiu są bardzo trudne....
Lol....
-
Tobie by sie przydalo, zebys w pedzie kupowania i wymiany zwierzakow po prostu sie zatrzymal.
-
ale wy jestescie dziwni wszyscy.... Ja odczytalam post Lucky'ego jako zart, a wy sie wszyscy tak strasznie uczepiliscie go!!!
Jestem tu nowa, ledwo sie znam conieco na gadach, ale nie na tyle zielona zeby nie wiedziec zupelnie CO to jest gabonska, czy zararaka... I powiem wam wszystkim serio... ze guzik mnier obchodzi co on sobie tam trzyma i hoduje i czy wogóle wie jak to sie nazywa... Ale gdybym wiedziala, ze mój sasiad takie ma takiego gada, bylabym pierwsza, ktora by zadzwonila!!!!! I moze to by bylo z mojej strony i bylabym kabel, ale to chyba nie ma takiego znaczenia dla mnie..
Uprawnienia umieszczania postów