Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Szkoda byloby stracic tak dobre Forum

Kupujcie koszulki !

Koszt jednej koszulki 40 zł. Odbiorca pokrywa koszt przesyłki (całkowity koszt z przesyłką to 47 zł w przypadku przelewu bankowego - 7 zł paczka). W przypadku braku możliwości wpłacenia pieniędzy na konto możliwy jest odbiór za pobraniem połączony z wpłatą na konto (wówczas koszt przy odbieraniu paczki to 50,50 zł - 10,50 zł paczka+bank), prosimy jednak o wpłacanie pięniedzy na konto [czyli tańsze rozwiązanie a dla nas wygodniejsze].

Pieniądze prosimy wpłacać na konto bankowe:

89 1140 2004 0000 3302 3265 3017
    BRE BANK SA
    terrarium.com.pl
    Wrocław

Z tytułem "Opłata za koszulkę", prosimy dołączyć do tej informacji swoje Imię i Nazwisko

Zamówienia zaś, prosimy składać na adres terrarium@terrarium.com.pl (z podaniem dokładnego adresu pocztowego, rozmiaru koszulki, formie zapłaty za koszulkę - konto bankowe / za pobraniem). Czas oczekiwania na koszulkę ok. 2-3 tygodnie (jesteśmy uzależnieni od firmy produkującej koszulki). Osoba składająca zamówienie zapisuje się do "kolejki" oczekujących. Koszulka zostanie wysłana po wpłynięciu pieniędzy na konto.

Cały dochód ze ze sprzedaży koszulek zostanie przeznaczony na rozwój serwisu.

Re: Szkoda byloby stracic tak dobre Forum

GroM a to co znowu? Przecież każdy (albo prawie każdy) już to widział. Sęk w tym, że niektórzy również chcą płacić ale w trochę innej formie. Nie wszyscy są w stanie zapłacić 40 zł za koszulkę podczas gdy zyska dla TCP to powiedzmy 10 zł. ja np. wolałbym wpłacić 20 zł mając świadomość, że 100 % tej kweoty wesprze serwis.

Jasne ale były wypowiedzi, że za to coś się należy oczywiście popieram wsparcie ADMIN-a jak najbardziej przy tylu użytkownikach myślę, że bez problemu będzie w stanie utrzymać hosting w najlepszej firmie ISP (internet service provider) w Polsce. na to na rok potrzeba 600 zl netto a to mozna osiagnac bez problemow : )

sprzedajac koszulki czy za skladke ofiarujac inne ciekawe gadzety typu naklejka na samochod, brelok a musisz przyznac ze chetniej czlowiek integrujac sie znakowo zaplaci skoro koszulki tak drogo wychodza DEXiu . wiec 60 osob majacych korzysci z serwisu finansowe odstapi 10 zl na rok co daje niespelna 85 groszy na miesiac wsparcia tyle to kazdego stac nawet studenta czy ucznia wiec nie ma problemu ze wsparciem - jak dobrowolne kazdy kto uzna za sluszne istnienia serwisu zreszta wspanialego : ) powodzenia dla tworcy : ) przesle na rok te pare zl i sprawa praktycznie zamknieta : ) a obecna forma sa koszulki wiec zachecam i nie jest to trucie tylko przypomnienie DEXiu : )

Pozdrawiam
    GroM
    GRzegOrz. M

Ale wracając do początku dyskusji - niech któryś admin powie czy pieniądze z dobrowolnych składe te można wpłacać na to konto co koszulki czy na jakieś inne (zapodać nr).

Jestem też za wprowadzeniem opłat. Ale niech będą one przyzwoite, ważny byłby też sposób płacenia, abonament na np pół roku lub rok, oraz wejścia kilkudniowe płatne jakimś SMS lub czymś takim.

Chodzi Ci o opłaty obowiązkowe? Pomyśl o osobach nie mających kasy lub (jak ktoś już zauważył) jeśli twój gad zachoruje, to nie bedziesz miał szansy mu pomóc, bo nie zapłaciłeś?? Popatrzcie na to realnie! Z tego forum zniknie ponad połowa użytkowników (jak nie więcej). Jest wiele innych stron terrarystycznych, może nie tak dobrych, ale na nich forum jest za darmo. Jak już większość osób się zgodziła, składki powinny być dobrowolne, a jeśli ktoś zapłaci to mógłby mieć jakieś specjalne uprawnienia albo coś w tym stylu.

O rany. I znowu to samo. Wracacie do punktu wyjścia. Opłaty obowiązkowe czy dobrowolne? Przywileje czy nie? Ludzie zdecydujcie się. Proponuję głosowanie. Ja głosuję na opłaty dobrowolne + wyróżnienie w postaci legitymacji członkowskiej o której pisałem powyżej.

Jestem na TAK :-) DEXiu

Ja też

Jak jush pisałem - oczywiście na TAK !!!

Uprawnienia umieszczania postów