Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Szkoda byloby stracic tak dobre Forum

Re: Szkoda byloby stracic tak dobre Forum

oj oj...
    powiem tak:
    to jest forum specjalistyczne ukierunkowane na dany dział...

teraz ja posiadam tam jakąś wiedzę, raczej odpowiadam, niż pytam. moje rady - mam nadzieje - sa pomocne dla początkujących. i dajmy na to, ze nie zapłace, i takich ja będzie 25. forum zostanie bez osób, któe maja odpowiadać, bo nie będzie im się opłacało płacić - one tu i tak pomagają, a nie im się pomaga.

obowiązkowe składki raczej dobrze się na forum nie odbiją, raczej odgonią doświadczonych...

Grochu przeczytaj do końca... "wszyscy" ustalili, że składki będą dobrowolne.

przeczytałem. ale mimo wszystko moge chyab swoje argumenty "przeciw" przedstawić :P

czasem można odnieść wrażenie, że odpowiadam po przeczytaniu pierwszego posta, ale to tylko tak wygląda - po prostu mam płaskie wyświetlanie włączone :P

spox

Kretschmer
    Guest

A wtedy ci którzy kasy nie mają jak im się coś z wężykami stanie to mają co robić??
    Wężyki tych ludzi nie mają prawa do pomocy??

Następny !!! Ehhh....... Najpierw przeczytaj wszystkie wiadomości. Już "ustalone", że takie składki (o ile powstaną) będą dobrowolne.

Kretschmer
    Guest

Ok... może nawet coś się czasem złożę) Ale nie pasowałoby mi coś takiego powiedzmy... w ustalonym terminie) A trochę mnie to wkurzyło to nawet innych postów nie przeczytałem i odpisałem;P

Gartulacje !
    Bardzo dobrą i szeroko stosowaną metodą jest nieczytanie postów, a za to krytykierstwo na "dzień dobry" :/

Rhodan2000
    Guest

Doskonala mysl,

Hehe. Gdyby jednak składki przykładowo były obowiązkowe do pisania na forum to to mi trochę przypomina Kasę Chorych. Albo jeszcze lepiej - PZU Płacisz, płacisz a jak ci gadzina zawału dostanie to się wszyscy dupą odwrócą, za przeproszeniem.

A tak a'propos składek dobrowolnych i "wyróznień". Pomysł z identyfikatorami jest niełupi aczkolwiek to musiałoby być coś ekstra bo zwykły identyfikator to se każdy wydrukuje jaki chce. Powiedzmy, ze kto zapłaci 20 zł lub więcej (chodzi o dolną granicę) to dostanie taką a'la legitymację członkowską ze zdjęciem (jak se wklei :P) i pieczątką TCP. To by było już coś. Niedrogie a jaki bajer )

Uprawnienia umieszczania postów