Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Szkoda byloby stracic tak dobre Forum

Rhodan2000
    Guest

Szkoda byloby stracic tak dobre Forum

Chcemy wymieniac doswiadczenia, to wiadomo , wiemy ze ktos za to placi, i nie zawsze reklama pokrywa koszty, proponuje skladke, , ale zrobcie to tak, ze tylko ludzie, ktorzy zaplaca, beda mogli pisac, reszta np. tylko 3 razy czytac... (wywolac strone)
    wtedy macie moje poparcie i moje pieniadze...
    Hanna

Re: Szkoda byloby stracic tak dobre Forum

Mogę zapłacić, niemam nic przeciwko. Ale pomyśl o ludziach którzy nie mają aż tyle kasy, żeby płacić za możliwość zadawania pytań czy wypowiadania się. Myślę, że tacy ludzie po prostu przeniosą się na inne forum i tylko to forum ucierpi. Uważam, że "składka" powinna być opcjonalna a nie przymusowa. Jak komuś będzie zależało to zapłaci...Tak wogóle to niedawno był już podobny post. I na poście się skończyło...

popieram miki_metal calkowicie!!!! nie mozna nikogo zmusic do placenia za wypowiedzi byc moze dla wielu bardzo cenne. kto chce niech placi.

Mogą być składki dobrowolne (mTransfer np) ludzie odpowiedzialni na pewno będą wpłącać.
    Dla wpłacających możnaby wymyślić jakieś przywileje dodatkowe, ponieważ niektórzy właśnie dlatego wpłacą.
    Na forum znajduje się mnóstwo młodzierzy na którą raczej nie można liczyć, po części dlatego że ich nie stać, po części dlatego że uważają iż za takie rzeczy się nie płaci.
    Dlatego warto pomyśleć o bardziej dorosłych/doświadczonych userach.

Kurde, reed, odezwał się kombatant jeden. Co to ma znaczyć "nie można liczyć" "nie stać" "za takie rzeczy się nie płaci" "dorosłych" "doświadczonych"? Czuję się urażony takim traktowaniem. Mam(y) takie samo prawo do tego forum jak i ty. A pieniążki się znajdą o to się nie bój.

DEXiu słusznie zauważyłeś że "kombatant"
    Mam już parę latek i niejedno już w necie (i nie tylko) widziałem i przeżyłem.
    Nie jest to pierwsza taka akcja z jaką mam do czynienia i dosłownie zawsze kończyły się one tak samo.
    Garstka userów cokolwiek "rzuciła" , w 90% były to osoby odbiegające nieco wiekeiem od średnich forów.
    Nie chciałem nikogo urazić, ale napisałem to nauczony własnymi doświadczeniami.
    Założę się że tutaj też skończy się to tak samo, ale marzę o tym abym się mylił
    Nie wiem dlaczego napisałeś tak jakbym twierdził że nie masz (macie) prawa do tego forum ?
    Przecież nic takiego nie twierdziłem i nadal nie twierdzę, stwierdzam tylko suche fakty, uwierz mi.

OK OK. A co do tych płatności - zapodajcie nr rachunku i pieniążki przelewam od razu. no może nie od razu ale myślę że uda mi się w krótkim czasie.

PS. reed ==> Fajne fotki

Rhodan2000
    Guest

ok, ok,
    Dobrowolna skladka, ale z dodatkowymi przywilejami, np prawo do umieszczania linkow do wlasnych prywatnych stron... albo podajcie jakas idee
    pozdrowienia
    Hanna

Ale strony internetowe mają nieliczni... może jakieś identyfikatory (np wysyłane mailem), które sami byśmy drukowali i oprawiali. Fajnie by wyglądały np na jakiejś giełdzie i można by zaraz poznać osoby z forum.... (podobny pomysł był już chiba w ostatnim poście...)

Uprawnienia umieszczania postów