Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Piszcie wszystko co wiecie o Epicrates striatus striatus

Re: Piszcie wszystko co wiecie o Epicrates striatus striatus

W książce (Węże w terrarium - Klaus Griehl) pisze że dorastają do 3,5m. Czy hodując w terrarium przekroczą 2 metry?? (chciałbym aby były jak największe)
    Jakiej wielkości są młode tuż po urodzeniu??
    Czy młodziak zje już młodą myszkę czy trzeba oseskami karmić??

vaness
    Guest

A co to jest jakiś jadowity ?????? też chce wiedzieć

vaness wyżej pisze ze to jest Boa haitański a narazie chyba niema żadnego jadowitego boa Drobek można to porównać do zapachu wydzieliny zaskrońca więc jest ochydne :] ale jak waż da się oswoic i niebedzie tego wydalac to spox :] pomyślimy wkońcu o kupnie tego węża bo szukam go od 4 miesięcy

MIDO
    Guest

ja moge miec pare tych wezy w kazdej chwili ale po co mi one chociaz moze sobie kupie

MIDO mam do ciebie blisko dobrze wiedzieć we wrześniu planuje zakup więc wiesz jak jush bede gotowy to się odezwe a w jakich cenach byś je sprzedawał ?? chodzi o młode osobniki oczewiście jedzące i zdrowe (chodzi o odmiane czerwoną).

vaness
    Guest

jak sie nie będzie go brało na ręce to nie wydzieli wąż ma swoje miejsce w terrarium

vaness
    Guest

a tak wogóle to jak macie jakieś agresywne pająki to nie bierzecie ich do rąk chyba nie ma sie rozumieć nie będzie boa haiteński wydzielał jak go nie będziemy dotykać godka nie

pozdrawiam mame babcie ciocie

vaness niemam pytań to co napisałes jest logiczne a jak już to to jest boa haitański :] a wogule boa haitański da się przyzwyczaić do człowieka i niebedzie smordu MIDO dalej czekam na odpowiedź jestem powaznie zainteresowany ale na wrzesień :]bo teraz wyjeżdzam więc niema sensu kupowac ich :]

MIDO zgłoś się :P:P

Tak jak wyżej jak masz czas to chodź na GG :P 2759773

Czy wielkośc jest pewna ?? bo na stronach zagranicznych pisze ze dorasta do 3-3,5metra ??

Uprawnienia umieszczania postów