Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Wąż dla początkującego

MIDO
    Guest

Re: Wąż dla początkującego

ja ci polecam cenchrie cenchrie albo maurusa sa dos fajne weze.guttaty sa tak powszechne i tak wsobnie krzyzowane ze ich nie kupuj chyba ze jakas forme barwna machoniowego tez nie bierz bo to jest ciu....o.regiusa jak ktos nie umie hodowac to ma problem jak ja mialem od malego to zawsze jadl,

Sarenka24
    Guest

Napisałam, że "jednak proponowałabym"....taki układ zdania oznacza, że odchodze od tematu "dusiciele" bo przecież większosć z tu obecnych wie, że mahonie są wężami właśiwymi i proponuje mu coś innego. Drążąc dalej temat formy barwne mahoni są dośc drogie.
    A skoro ktoś pisze, że jest początkujący to chyba oznacza, że nie umie hodować, więc nie mówcie, że jak ktoś nie umie hodowac to z regiusem ma problem, bo jak ktoś jest początkujący to będzie go miał.

MIDO
    Guest

smieszna-y jestes nie ma form barwnych machoniowych.John ja ci polecam cenchrie.

no i tu sie Mido mylisz, bo są albino mahonie!!!

Kretschmer
    Guest

i są oliwkowe

Sarenka24
    Guest

oczywiście, że są!

no to chyba wezme maurusa lub cenchrie.ogolnie dzieki za radykumpel ostatnio kupil se tygrysa a to dopiero jego 1 waz.i sie zastanawiam czy se da rady.co wy na to???dzieki jeszcze raz za rady.

a slyszeliscie o boa kubanskim???co to za typ????

MIDO
    Guest

TAK SORRY POMYLIŁEM SIE SA ALBINO.BOA KUBANSKI CZYLI E.ANGULIFER JEST WEZEM Z RODZINY DUSICIELOWATYCH.ZOBACZ SOBIE OPIS NA WWW.SNAKES.PL

P.S DO PANA HEWAKA KIEDY BEDA CENCHRIE CENCHRIE.

Sarenka24
    Guest

MIDO mógłbyś nie "krzyczeć" na forum? Poza albino są jeszcze mahonie oliwkowe, ciemnobrązowe, zielonkawe...

Uprawnienia umieszczania postów