-
ile kosztuje pyton krolewski
mam pytanko ile kosztuje,moze kosztowac pyton krolewski.mlody 40-50 cm i czy ewentualnie ktos ma dos przedania?
z gory dzieki
-
Re: ile kosztuje pyton krolewski
gek@vp.pl
To zależy gdzie kupisz np na giełdzie cena wacha się od 180-260 zł(bez papierów). W sklepie napewno będzie dużo więcej. Jeli jesteś z okolic Katowic mogę ci załatwić.
-
-
Polecam www.biofil.pl
Wprawdzie wybor sie troche zmniejszyl (tez sie do tego przyczynilem ), ale jest to pewne zrodlo, na weza dostajesz papiery (pewnosc ze nie jest z odlowu), transakcja jest wrecz przyjemnoscia. No i wezyk zostaje przywieziony prosto do Twojego domu.
Cena wzrosla po 1 maja z 190 na 280. Nie jest to malo, ale z w/w wzgledow uwazam, ze warto dolozyc i miec pewnosc ze wszystko jest OK.
-
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=12500&t=12500
Niedawno kupilem u niego taiego Pytonika i jestem zadowolony, wszystko tak jak chciałem ( zdrowy, ma papierki, je bez problemu). Ma ok 45 cm. No i cena dobra za takiego wężyka - 150 PLN.
Polecam Piotrka N.
POZDRAWIAM
-
Ja rowniez polecam Pana Piotra Noczynskiego, fotka regiusika od niego jest w moim profilu. Ma papiery, myszke zjadla juz w pierwszy dzien u mnie. Polecam
-
Ja tak samo polecam Pana Piotra Noczynskiego weze sa przepiekne zdrowe papiery sa niema zadnych problemow
-
Mikka ostatnio tego wezyka kupilas ? bo ja w tym tygodniu i dzisiaj juz jadł
-
Odbieralam na gieldzie w swietochlowicach, 10h podrozy do domq i i tak wszamala bez problemow
-
No to dobrze, oby mu tam dobrze u Ciebie było ( a co masz samca czy samice)
Uprawnienia umieszczania postów