Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Rekord !!!!!

Rekord !!!!!

Mój regius (5 -roczek) siedzi cały czas od 4 dni w basenie. Do tej pory spędzał w nim krótkie chwile. Jak tak dalej pójdzie to się rozmoczy )))

Re: Rekord !!!!!

Hyh wylinka ????

Jak tak to to jest całkowicie normalne chyba był jush nawet regius co tydzień siedział w basenie więc to niejest jednak rekord :]

Tak jak Goblin pisze. Pewnie wylinka.

Moze wilgotnosc sie obnizyla w terra i dlatego nagle waz zmienil przyzwyczajenie...

Rhodan2000
    Guest

albo pasozyty...
    Hanna

Albo poprostu lubi się porządnie wykąpać :->

No tak... Istnieje taka mozliwosc.

Dybcio, zwroc uwage, czy na wezu nie ma malych ciemnych, poruszajacych sie punkcikow. Przejrzyl calego, ale najdokladniej w okolicach oczu, odbytu i na brzuszku.

Nie ma pasożytów, a po włożeniu do terra wlazł znowu do wody??. Nie poznaję kolegi, ale kto nie zmienia od czasu do czasu upodobań.
    Myślę..., jeśli dobrze pamiętam ostaniego skoczka zaatakował z basenu i wciągnał go do wody. Może po prostu czeka na następnego

Heh masz podobnie jak ja mój samczyk regiusek pomimo dosyć dużej wilgotności siedział prawie tydzień - 6 dni w basenie i jak na forum przeczytałem gdzieś, że raczej unikają wody to już pomyślałem że znów coś nie tak u mnie jest, ale widzę że to normalne

Pozdrawiam,
    GRzegOrzM

Zdaje sie, ze one wlasnie zazwyczaj lubia lezec w wodzie...

Moj na poczatku mial basen, ale ze zagladal do niego tylko po to, zeby sie napic, to zredukowalem do miseczki.

A malenka jak na razie wychodzi na spacery tylko po zmierzchu. Dotychczas nie wchodzila do wody... ale jest u mnie dopiero trzeci dzien, wiec jeszcze nie wiem jakie ma przyzwyczajenia.

A moich nie widziałem przez rok w pobliżu basenu

Uprawnienia umieszczania postów