Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: CZY KTOS CHODUJE ZASKRONCA

Mieszany widok

jakob
    Guest

CZY KTOS CHODUJE ZASKRONCA

MAM PYTANK CZY KTOS CHODUJE ZASKRONCA NATRIX NATRIX.JA TRZYMALEM I JESTEM CIEKAW CZY KTOS TEZ MECZYL TE DZIKIE PIEKNE STWORZONKA.CZYM JE KARMIL ITP

Sarenka24
    Guest

Re: CZY KTOS CHODUJE ZASKRONCA

czy to jest prowokacja? Jak długo go trzymałeś? i co się z nim później stało?

Ja trzymałem zaskrońca ok 2 mcy. karmiłem go małymi żabami i rybkami ...

One sa pod ochrona !!

wypusc go!

ja tez kiedys hodowalem w mlodosci super weze do obserwacji ale pozniej zmadzalem i wypuszczalem az do kolejnej wycieczki

ale zawsze wypuszczalem

raz nawet kuzyn zlapal jednego na wedke jak lapalismy ryby i tego mialem dosc dlugo zeby mu sie pysk zagoil

teraz juz nielapie

takiego czegoś oczekiwałem .....
    Wąż od roku jest na wolności w tamtym roku zamieściłe nawet jego zdjęcia na forum.
    Trafił do mnie bo wielu ludzi wie że można do mnie przynieść chore bądż dziwne zwierze z którym nie wiadomo co zrobić i tak właśnie trafił do mnie zaskroniec w butelce miał około 10 cm . W tym roku w kotłowni siedzi na piecu wrona a w małym pudełeczku koło terrarium siedzi sobie skowronek ale w tym tygodniu poleci do swoich. Najciekawszy był puchacz to taka sowa od kilku lat na wolności ....
    Pozdrawiam

jakob
    Guest

ja tez trzymalem ok 2 mies pozniej go wypuscilem w to samo miejsce.zjadl przez ten czas z 15 zab

Uprawnienia umieszczania postów