-
Phyton regius
własnie udało mi się dokonać doskonałego zakupu za doskonałe pieniądze na giełdzie w Świętochłowicach, mam pytona królewskiego :-) jestem bardzo szczęśliwa i mam nadzieje, że będzie chętnie jadł (bo wiem że one raczej niejadki są)
-
Re: Phyton regius
Gratulacje, zapodaj fotki jak juz je zrobisz.
Życzę powodzenia, mi się udało i mam regiuski jedzące bez najmniejszych oporów może Tobie też się uda.
-
Przedtem były problemy z jedzeniem bo węże albo były z odłowy albo z jakiejś kitowej hodowli za granicy...
-
Jesli waz jest mlody, warunki jakie mu zapewnisz ok, to bedzie jadl...
sprobuj po tygodniu dac mu myszke mala, ale nie oseska, taka lekko owlosiona (jesli wezmie to potem 1x na 7-10 dni)
Hanna
-
ok na razie go nie będe stresowac "jedzeniem", własnie się tworzą dla niego warunki w postaci terra o wymiarach 75 dł x 40 szer x 50 wys. pozdrawiam przy okazji mojego ekspresowego fachmana :*
P.S. Niestety regius jest skądś sprowadzany... a może ktoś zna Grzegorza Liska z Milanówka? Może jakieś opinie na jego temat?
-
Jak to wlaśnie się tworzą?? Kupiłaś węża bez przygotowania wcześniej terra??
-
Do miki_metal: heheh tak i trzymam go na dywanie!! Jak przeczytałam twojego posta miki to myślałam że padne ze śmiechu! Terra mam ale małe i przygotowane, teraz tworzy sie duuuużżżooo większe by trzymać tam dwa węże. Przeczytałes może w moim wczesniejszym poście coś czego nie ma tam napisane? Nie napisałam, że nie mam go gdzie trzymać tylko, że tworzą się dla niego warunki o wymiarach...itd. itp. jak cos jeszcze nie jest dostatecznie jasne dla Ciebie to wal śmiało, lubie odpowiadac na tego typu posty!
-
Propozycja: 120x50x80, wtedy bez zbytnich problemow bedziesz mogla trzymac 2 weze, parke...
Hanna
-
na razie mi się nie zmieści takie duże, ponieważ mieszkam w kawalerce. Ale pocieszam się tym, że na razie regius jest mały (ok 40 cm) a może za pare lat jak urośnie będę mieszakć w nieco większym mieszkanku co oczywiście znajdzie odbicie również w "mieszkanku" moich gadzinek :-)
-
teraz dużo sobie onim poczytaj
Uprawnienia umieszczania postów